• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Στο ίδιο έργο θεατές στη Μόρια
Στο ίδιο έργο θεατές στη Μόρια

Ένα ακόμη επεισόδιο στη Μόρια που για ακόμη μία φορά θα μπει στο μικροσκόπιο των αρχών για αν είναι υποκινούμενο και αν ναι από ποιους ή αν πρόκειται για αυτόνομη πρωτοβουλία των μεταναστών.

Εξέγερση  στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο με εκατοντάδες  οικονομικούς μετανάστες κυρίως από το Πακιστάν, να διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλεισμό τους στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ασύλου εγκατέλειψαν τους χώρους εργασίας τους οι οποίοι στη συνέχεια πυρπολήθηκαν από τους διαμαρτυρόμενους μετανάστες.

Ένα ακόμη επεισόδιο στη Μόρια που για ακόμη μία φορά θα μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, για αν είναι υποκινούμενο και αν ναι από ποιους ή αν πρόκειται για αυτόνομη πρωτοβουλία των μεταναστών.

“Μεταναστάτες” (μετανάστες & επαναστάτες) για ακόμη μία φορά στα κάγκελα, για ακόμη μία φορά στη Μόρια, οι οποίοι δεν έχασαν τις ευκαιρία όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, να απαθανατίσουν το έργο τους.

Στο ίδιο έργο θεατές στη Μόρια.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ήττα για την επίσημη αγαπημένη από τη Ρουμανία. Προχωράμε, πάμε παρακάτω!
  • Μπερναμπέου με 53 χιλιάδες θέσεις θα γίνει το Καραϊσκάκης
  • Εiναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες: Πόλεμος κλιματιστικών στη Γαλλία. Ξύλο, ουρές και άδεια ράφια. Έσπασαν τις πόρτες καταστήματος. Που να πέρναγαν και Μνημόνια!
  • Οι βετεράνοι του Βελγίου έκαναν μια μυθική, μια τρελή ανατροπή κόντρα στη Σενεγάλη με Λουκάκου και Τίλεμανς: 3-2 στην παράταση, ενώ στο 85΄το σκορ ήταν 0-2