• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Η “γνωστή” μολότοφ στον «Άγνωστο Στρατιώτη»
Η “γνωστή” μολότοφ στον «Άγνωστο Στρατιώτη»

Το «σύστημα» που κάποιοι «πολεμούν», είναι αυτό ακριβώς που τους ανέχεται.

Επίθεση με βόμβα μολότοφ πραγματοποίησε άγνωστος τα ξημερώματα της Τρίτης, μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μολότοφ εξερράγη στο πλακόστρωτο του πεζοδρομίου και όχι μπροστά από την φρουρά των τσολιάδων, ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί, το πως κατάφερε να διαφύγει ανενόχλητος ένα και μόνο άτομο που το έπραξε αυτό, δίχως να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί άμεσα.

Προφανώς και η επίθεση έχει έντονο συμβολισμό, έστω κι αν αφορά την απόφαση ενός ατόμου να πραγματοποιήσει τέτοια ενέργεια.

Ενισχύει το αίσθημα «ξέφραγο αμπέλι» ενώ προκαλεί πολλαπλά ερωτηματικά το γεγονός ότι η ΓΑΔΑ αποπειράθηκε –αποτυχημένα- να κρατήσει κρυφό το γεγονός αυτό επί μιάμιση ολόκληρη ημέρα!

Αποκεφαλισμός προτομών, μολότοφ στους τσολιάδες, τι έπεται;

Γιαούρτια με λίγα λιπαρά με γεύση κεράσι στους βουλευτές, ή πρόκες στα λάστιχα των κρατικών αυτοκινήτων;

Ανακήρυξη των λουλουδάδικων σε αυτόνομο κράτος ή κατάληψη στη Μεγάλη Βρετανία;

Επίθεση με τόξα και βέλη στα χειμερινά ανάκτορα;

Ροπαλιές στους περαστικούς;

Το «σύστημα» που κάποιοι «πολεμούν», είναι αυτό ακριβώς που τους ανέχεται.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πιάστηκε τελικά οπλισμένος στην Πάτρα, έτοιμος να φύγει για Ιταλία ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε γυναίκες υπαλλήλους σε Κεραμεικό και Λουκάρεως, εκθέτοντας την ΕΛΑΣ
  • Κάτι μάθαμε και σήμερα: Οι εταιρείες security, οι οποίες αμείβονται με μύρια κάθε χρόνο από το Δημόσιο για υπηρεσίες φύλαξης, έχουν “δικαίωμα μόνο οπτικού ελέγχου”
  • Κόντρα Δούκα- Κεφαλογιάννη για τον τουρισμό, υπερτουρισμό, υποτουρισμό στην Αθήνα: να μια κουβέντα που πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια!
  • Επίθεση οδηγού μηχανής σε 22χρονη οδηγό ΙΧ που αργούσε να παρκάρει: εγκλεισμό σε ψυχιατρείο θέλουν οι μισοί κάτοικοι Αθηνών & Περιχώρων