• emo.gr
  • Emotive
  • -Φιέστα στην Αθήνα για τον Μπαράκ, Πρόεδρε!
-Φιέστα στην Αθήνα για τον Μπαράκ, Πρόεδρε!

-…θα αποκαλέσει την Ελλάδα 51η Πολιτεία των ΗΠΑ! Η 50η είναι η Χαβάη.”
Η 51η θα είναι η Χαβαλάι
-Πάνο, μήπως να ξεκινούσα τον ανασχηματισμό από σένα;

– Φιέστα στην Αθήνα, η οποία θα είναι και φρούριο,για τον Μπαράκ! Αν δεν με πιστεύεις Πρόεδρε διάβασε “Κουρδιστό Πορτοκάλι” .

“Θα είναι μια υποδοχή τόσο υπερπαραγωγή που όμοιά της δεν θα έχει υπάρξει.

Ο Μπαράκ Ομπάμα  θα απευθύνει διάγγελμα στους Ελληνες αλλά και στους Ευρωπαίους πολίτες από την Πνύκα με φόντο τη Ακρόπολη. Eνώ θα ζητήσει  κούρεμα του χρέους.

Στο διάγγελμα θα κάνει αναφορά στην Ελλάδα ως γεννέτειρα της Δημοκρατίας, θα ανακοινώσει Αμερικανική Βοήθεια στην Ελλάδα με νέο Σχέδιο Μάρσαλ και θα αποκαλέσει την Ελλάδα 51η Πολιτεία των ΗΠΑ! Η 50η είναι η Χαβάη.”

Η 51η θα είναι η Χαβαλάι

F16, Faber No2, ελέφαντες, τίγρεις στην Πνύκα. Τσίρκο θα το κάνω. Προλαβαίνεις να περάσεις άλλο ενα Μνημόνιο στη ζούλα, στον απόηχο της επίσκεψης Ομπάμα.

-Πάνο, μήπως να ξεκινούσα τον ανασχηματισμό από σένα;

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Κέρδισε τη Μονακό και πέφτει με τη Βαλένθια ο ΠΑΟ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Κέρδισε και τον Σορτς που έκανε μεγάλη εμφάνιση μέσα στο καμίνι του ΟΑΚΑ
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι η καταστροφή της διπλωματίας λένε, πράγμα παράξενο, δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα, όλοι πέσαν από τα σύννεφα
  • Σύμφωνα με το 2ο Νόμο της εκλογομαγειρικής και της διαπλανητικής ισορροπίας, “νέα πλεονάσματα ανακαλύπτονται όσο οι δημοσκοπήσεις έχουν ελλείμματα”
  • Με Αλβέρτο του Μονακό ξεκινά η μέρα, με Μονακό στο μπάσκετ ο ΠΑΟ για τα πλέι ιν θα κλείσει