• emo.gr
  • Emotive
  • Χάσαμε την πρωτιά στις πιθανότητες αποχώρησης από την Ε.Ε.
Χάσαμε την πρωτιά στις πιθανότητες αποχώρησης από την Ε.Ε.

Προφανώς, εννοούν ότι η μείωση των πιθανοτήτων εξόδου είναι πρόοδος. Η μήπως πλήρης υποταγή, ενώ αντίθετα η Ιταλία έγινε το “ζωηρό παιδί”;

Από την πρώτη θέση των υποψήφιων προς αποχώρηση χωρών της Ευρωζώνης εκτόπισε την Ελλάδα η Ιταλία, σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού Ινστιτούτου Sentix, για τον μήνα Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας ανήλθαν στο 8,5%, σε βάθος έτους, ενώ οι αντίστοιχες της Ιταλίας εκτινάχθηκαν στο 9,9%. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της συλλογής των σχετικών δεδομένων (2012) που η Ελλάδα δε βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Η έρευνα του Sentix διεξήχθη μεταξύ 1.039 επενδυτών – αναλυτών, το διάστημα 26 – 28 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια του 2012, η πιθανότητα Grexit, σύμφωνα με το ίδιο Ινστιτούτο, βρισκόταν στο 70%.

Προφανώς, εννοούν ότιη μείωση των πιθανοτήτων εξόδου είναι πρόοδος. Η μήπως πλήρης υποταγή, ενώ αντίθετα η Ιταλία έγινε το “ζωηρό παιδί”;

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄