• emo.gr
  • Emotive
  • Να είσαι καλό παιδί, άριστος μαθητής αλλιώς με υδροχλωρικό οξύ την κόλα σου θα πιεις
Να είσαι καλό παιδί, άριστος μαθητής αλλιώς με υδροχλωρικό οξύ την κόλα σου θα πιεις

“Κλείσε τα μάτια, δεν θα το μετανιώσεις, έτσι απλά θα νιώσεις τα ραδίκια αναποδά”

Πιστοί στο ραντεβού τους με τα σαμποτάζ σε επιλεγμένα προϊόντα οι Μαυροπράσινοι εμπρηστές.

Πράσινη Νέμεσις και οι εταιρείες λογικά θα προβούν σε ανάκληση παρτίδων, όπως πέρυσι.

Το παν είναι να υπάρχει τεχνογνωσία.

Ο Άγιος Βασίλης θα κρατάει κόκα ζερό, με 0 θερμίδες και ζάχαρη, πράγμα λογικό γιατί -εκτός από τη φόλα που έφαγε η κανονική και η λάιτ- είναι τούμπανο σαν να έφαγε εκτός από τους τάρανδους και το έλκηθρο.

Τη ζερό μην πειράξει κανείς γιατί θα γίνει επανάσταση μέσα στα Χριστούγεννα. Είναι το (τέλειο) άλλοθι στο εντατικό πρόγραμμα υπερφαγίας.

«Κλείσε τα μάτια, δεν θα το μετανιώσεις, έτσι απλά θα νιώσεις τα ραδίκια αναποδά», είναι το μήνυμα αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.

Όσοι άντεξαν 7 χρόνια Μνημόνιο, έχουν αναπτύξει άμυνες…

 

Παραθέτουμε το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε:

«Αυτές τις μέρες των χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτέρα περιτυλίγματα. Όλο αυτο το πανυγήρι εχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα οπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση. 

Γιαυτό το λόγο επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προιόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προιόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη. Τα προιόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμιση λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα.

Για καθε προιόν δείχνουμε ακριβώς πως βάλαμε το υδροχλωρικό οξύ και το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό είναι ετοιμο να επανατοποτετηθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ.»

Μαυροπράσινοι Εμπρηστές

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Ζοτς επανήλθε στον ΠΑΟ, μια επιστροφή που ήταν λογικό να συμβεί. Απλά ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και κυρίως η συγκυρία να μην έχει ομάδα ο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός να θέλει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
  • Πάει κι ο Στάρμερ: πάνε για 7ο Πρωθυπουργό μετά το Brexit οι Άγγλοι. Μνημονιάρες μόνο με 4 Π/θ βγάλαμε εμείς, για να δείτε την ποιοτική διαφορά
  • Με το καλοκαίρι θα ασχοληθεί κανείς ή όλοι με Μουντιάλ, κόμματα και εκλογές;
  • Συνθήκη των Βερσαλλιών σημαίνει ιστορικά κι άλλο πόλεμο και δώσε πόλεμο