• emo.gr
  • Emotive
  • Υπ.Πλειστη.Φορο.Χαρά
Υπ.Πλειστη.Φορο.Χαρά

Ντου στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ,

Ντου στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, με τα μέλη του Πανεργατικού Μετώπου να διαπληκτίζονται με τα ΜΑΤ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τα ΜΑΤ για να διαμαρτυρηθούν για το πολυνομοσχέδιο και ειδικότερα για τις αλλαγές που επιφερει στην προκήρυη απεργίας.

Το μετονόμασαν κιόλας σε Υπουργείο Πλειστηριασμών, Φοροληστείας & Χαρατσιών, δηλαδή εν συντομία ΥΠ. Πλειστη.Φορο.Χαρά…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄