• emo.gr
  • emollient
  • Ο Έλληνας Φίλιππος, το πρώτο μωρό του 2018 στο Βερολίνο!
Ο Έλληνας Φίλιππος, το πρώτο μωρό του 2018 στο Βερολίνο!

Οι γονείς του βρέφους γιόρτασαν τη γέννηση του μικρού παρακολουθώντας από τον 8ο όροφο του νοσοκομείου τα βεγγαλικά για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στην γειτονική Αλεξάντερ Πλατς.

Ο ελληνικής καταγωγής Φίλιππος είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2018 στο Βερολίνο, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa).

Το αγοράκι γεννήθηκε οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Charité, στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Οι γονείς του βρέφους, η τραπεζική υπάλληλος Κωνσταντίνα και ο σύζυγός της, Βύρων, γιατρός, γιόρτασαν τη γέννηση του μικρού Φίλιππου, όπως είπαν παρακολουθώντας από τον 8ο όροφο του νοσοκομείου τα βεγγαλικά για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στην γειτονική Αλεξάντερ Πλατς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Ζοτς επανήλθε στον ΠΑΟ, μια επιστροφή που ήταν λογικό να συμβεί. Απλά ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και κυρίως η συγκυρία να μην έχει ομάδα ο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός να θέλει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
  • Πάει κι ο Στάρμερ: πάνε για 7ο Πρωθυπουργό μετά το Brexit οι Άγγλοι. Μνημονιάρες μόνο με 4 Π/θ βγάλαμε εμείς, για να δείτε την ποιοτική διαφορά
  • Με το καλοκαίρι θα ασχοληθεί κανείς ή όλοι με Μουντιάλ, κόμματα και εκλογές;
  • Συνθήκη των Βερσαλλιών σημαίνει ιστορικά κι άλλο πόλεμο και δώσε πόλεμο