• emo.gr
  • Emotions
  • Βρέθηκε 30χρονος που επιχείρησε καθαρή έξοδο από την Πομπηία
Βρέθηκε 30χρονος που επιχείρησε καθαρή έξοδο από την Πομπηία

Η γερμανική Κυβέρνηση αρνείται κάθε ανάμιξη στο συμβάν, υποστηρίζοντας πως καθυστέρησε να φύγει από την πόλη καθώς είχε meeting με καμπαρετζούδες.

Η αρχαιολογική σκαπάνη βρήκε 30χρονο που επιχείρησε καθαρή έξοδο από την Πομπηία.

Οι αρχαιολόγοι είναι ενθουσιασμένοι από το εύρημα, αν και ακόμη δεν έχει βρεθεί το κρανίο, το οποίο εικάζεται πως είναι κάτω από το βράχο.

Η ανακάλυψη του σκελετού θα ρίξει φως στην οικονομική ζωή της εποχής εκείνης. Ο 30χρονος αποφάσισε να φύγει από την πόλη για να γλιτώσει τη λάβα και τον καταπλάκωσε ένας βράχος 300 κιλών ριγμένος από το βορρά.

Η γερμανική Κυβέρνηση αρνείται κάθε ανάμιξη στο συμβάν, υποστηρίζοντας πως καθυστέρησε να φύγει από την πόλη καθώς είχε meeting με καμπαρετζούδες.

Η μόλυνση στο πόδι του άτυχου πολίτη της Πομπηίας εικάζεται πως οφείλεται στο μικρόβιο Μνημόνιους που αναπτύχθηκε στην περιοχή περί το 79 π.Χ. ως  αποτέλεσμα της δραστηριότητας του Βεζούβιου, αλλά και της σπάταλης οικονομικής πολιτικής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄
  • Όλο και πυκνώνουν οι ενδείξεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πολιτικό πείραμα με στόχο τη διάσπαση του κομματικού ατόμου, ένα πείραμα που θα μείνει στην ιστορία ως “το πείραμα της πλατείας Κουμουνδούρου”
  • Η κυρία Κοκοβίκου δε μένει πια εδώ. Η Μάρω Κοντού θα παραμείνει αθάνατη στην ψυχή του ελληνικού κοινού μέσω των καταπληκτικών ερμηνειών της στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο
  • Η Ισπανία στον τελικό του Μουντιάλ. Η ημέρα της Βαστίλης έγινε ημέρα του Βατερλό για τους υπερόπτες Γάλλους σταρ