• emo.gr
  • Emotive
  • Θα πούμε για φίδια στη ΔΕΘ
Θα πούμε για φίδια στη ΔΕΘ

Λίγο γήπεδο ΠΑΟΚ, μια παραγωγική ανασυγκρότηση, μια βιομηχανική ανάκαμψη, ένα σώπα όπου να΄ναι θα σημάνουν οι αγορές

Και που λες Πιερ, θα πούμε για φίδια στη ΔΕΘ, έτσι για να τιμήσουμε τις παραδόσεις και τις εκπτώσεις στην πολιτική προοπτική:

Λίγο γήπεδο ΠΑΟΚ, μια παραγωγική ανασυγκρότηση, μια βιομηχανική ανάκαμψη, ένα σώπα όπου να΄ναι θα σημάνουν οι αγορές και αυτό είναι όλο.

Από εβδομάδα ξεκινούν τα σχολεία και συνεχίζουμε απτόητοι το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσων, το σωτήριο τόσα χρόνια για τη χώρα

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πρωτογενές πλεόνασμα και τελικά ταμειακό έλλειμμα στην Κεντρική Διοίκηση
  • Συνταγματική επιθεώρηση
  • Η απόφοιτος του φημισμένου online “Πανεπιστημίου” της Χονολουλού ήταν ανάλογα τον ασθενή αιματολόγος, γυναικολόγος, ογκολόγος, ολιστική, εναλλακτική και πάνω από όλα συναλλακτική: Ελλάδα 5.0, τα λαμόγια θησαυρίζουν πάνω σε ένα σαθρό πλαίσιο λειτουργίας.
  • Είναι σχεδόν βέβαιη η αναβάθμιση των κατηγοριών για τους δήθεν γιατρούς. Το όλο θέμα όμως θα πάει για υποβάθμιση τις επόμενες μέρες γιατί έχει εκτεθεί το “σύστημα”