• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Ο κρυπτοκομμουνισμός του “ξεκινάμε μαζί”
Ο κρυπτοκομμουνισμός του “ξεκινάμε μαζί”

Αποκωδικοποιούμε και αποκαλύπτουμε τον μυστικό συμβολισμό της καμπάνιας του Κώστα Μπακογιάννη για την Αθήνα.

Αποκαλύπτουμε τον μυστικό συμβολισμό του “ξεκινάμε μαζί” της καμπάνιας του Κώστα Μπακογιάννη για την Αθήνα.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς έχει πολλάκις κατηγορηθεί για φιλοκομμουνισμό ή κρυπτοκομμουνισμό, συχνά με αδιάσειστα στοιχεία που μοιάζουν fake, αλλά είναι κάτι παραπάνω, οπότε περνούν αυτόματα στο χώρο της Τέχνης, που δεν επιδέχεται λογοκρισία.

Όπως πρώτοι αποκαλύψαμε τι θα συμβεί στις 5 Νοεμβρίου έτσι θα σας πούμε και το συμβολισμό που κρύβει η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Για όσους το έχουν ξεχάσει είναι τα εβδομηκοστά τρίτα γενέθλια της Αλέκας Παπαρήγα εκείνη την ημέρα!

Γίνεται αντιληπτό ίσως τώρα καλύτερα το δήθεν αθώο και γενικό προσκλητήριο “ξεκινάμε μαζί”, το οποίο κρυφά και συνωμοτικά καλεί την εργατική τάξη να συστρατευθεί, δια της συμβολικής επίκλησης της ιστορικής Γενικής Γραμματέως.

Πέρα από τη δήθεν τυχαία ημέρα, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο 73.

Που σαφώς είναι συνυφασμένο και άρρηκτα συνδεδεμένο με το Πολυτεχνείο.

Να δείτε που τελικά θα υπάρξει σχέση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας με το Πολυτεχνείο.

Είναι φως-φανάρι.

ΥΓ: Οι πιο μπασμένοι στις θεωρίες συνωμοσίας έχουν ήδη κάνει google στην ημερομηνία και έχουν δει πως στις 5/11 κλείνει και ο Χατζηγιάννης τα 40: “χέρια ψηλά , δωσ’ μου να ανέβω από τον Άρη+Νικήτα πιο πάνω…”

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Νέα πενταετής αμυντική συμφωνία Ελλάδας Γαλλίας. Δεν έγινε γνωστό αν σε αυτή περιλαμβάνεται και ο Φουρνιέ
  • Άνοιξαν τα στενά του Ορμούζ μέχρι να ξανακλείσουν, μικρή πτώση της τιμής της βενζίνης στα βενζινάδικα που είναι συνδεδεμένα απευθείας με Ιράν
  • Στο 3,9% ο πληθωρισμός: Πάμε ολοταχώς για supermarket pass, laiki pass, σαν πας στη Καλαμάτα κι έρθεις με το καλό, κοίτα για να μη φας το fuel pass να πας με υβριδικό
  • Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης: λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του “πρωινού καφέ” στο Μαξίμου