• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Διεθνή
  • Ζήσε Μέι μου να φας το Brexit
Ζήσε Μέι μου να φας το Brexit

Είδαν έτσι τα κοράκια λίγο αίμα, έστω και προοπτικά και την στήριξαν, εφόσον δεν θα τους κατσικωθεί στο σβέρκο και θα ξενοικιάσει την Νάουνιγκ Στριτ προγραμματισμένα.

(Φωτό: Ώπα, ώπα τα μπουζούκια ώπα και ο μπαγλαμάςτης ζωής μας τα χαστούκια με το γλέντι τα ξεχνάς)

Με πλήρη επιτυχία αντιμετώπισε την πρόταση μομφής που κατέθεσαν κάτι γατάκια ενανίον της η Τερέζα.

Ήταν τόσο cool, που δεν έκατσε καν να δει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: πήγε σπίτι γιατί είχε ξεχάσει τον θερμοσίφωνα ανοικτό.

Είχε προηγηθεί η δέσμευσή της να μην κατέλθει στας επόμενας εκλογάς.

Είδαν έτσι τα κοράκια λίγο αίμα, έστω και προοπτικά και την στήριξαν, εφόσον δεν θα τους κατσικωθεί στο σβέρκο και θα ξενοικιάσει την Νάουνιγκ Στριτ προγραμματισμένα.

may

Με πολύ ωραίο και στιλάτο ευθύβολο σουτ, μετά από την προαναφερθείσα ντρίπλα η Τερέζα ξαναπέταξε τη μπάλα στο γήπεδο των βουλευτών της για να πιουν το πικρό ποτήρι της συμφωνίας.

Η ίδια, αφού έπεισε τους βαρείς κι ασήκωτους Τόρηδοβουλευτάς πως νιώθει σαν αποστολή της πολιτικής της καριέρας την ολοκλήρωση της εξόδου από την ΕΕ, τότε ακριβώς αυτοί δεν είχαν πρόβλημα να της πουν με το γνωστό βρετανικό φλεγματικό χιούμορ: Ζήσε Μέι μου να φας το Brexit.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Νέα πενταετής αμυντική συμφωνία Ελλάδας Γαλλίας. Δεν έγινε γνωστό αν σε αυτή περιλαμβάνεται και ο Φουρνιέ
  • Άνοιξαν τα στενά του Ορμούζ μέχρι να ξανακλείσουν, μικρή πτώση της τιμής της βενζίνης στα βενζινάδικα που είναι συνδεδεμένα απευθείας με Ιράν
  • Στο 3,9% ο πληθωρισμός: Πάμε ολοταχώς για supermarket pass, laiki pass, σαν πας στη Καλαμάτα κι έρθεις με το καλό, κοίτα για να μη φας το fuel pass να πας με υβριδικό
  • Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης: λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του “πρωινού καφέ” στο Μαξίμου