• emo.gr
  • emollient
  • Μετά τα Φώτα η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας
Μετά τα Φώτα η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

βάσει του όρθρου 124, του άρθρου 59, παράγραφος 987, σημείο 123, του Κανονισμού της Βουλής και της βολής των βουλευτών

Ταχύτατα αντανακλαστικά επέδειξε η Πειραιώς με αφορμή την “πολιτική κριτική” Πολάκη στον Στέλιο Κυμπαρόπουλο.

Κι ενώ αρχικά ξάφνιασε τους πάντες, το σύστημα επανήλθε σε πλήρη ισορροπία, μόλις διευκρινίστηκε πως η πρόταση δυσπιστίας θα υποβληθεί μετά το Πάσχα.

Και εδώ ξεκινούν τα προβλήματα: τη Δευτέρα γιορτάζουν οι Γιώρηδες, την Τρίτη έχει Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη είναι Πρωτομαγιά και την Κυριακή είναι του άπιστου Θωμά.

Μετά ανοίγουν τα σχολεία για να κλείσουν άμεσα, καθώς έπονται σε δύο δόσεις, οι τριπλές εκλογές.

Κι όλα αυτά ενώ τα πλέι οφ του NBA, το Μάστερ Σεφ και το Σουρβάιβορ, κρατούν καθηλωμένο το τηλεοπτικό κοινό

Μετά πιάνει καλοκαίρι και έρχονται καπάκι και οι εθνικές εκλογές και ξέρετε τώρα πως περνά ο καιρός, ήλθαν και οι γιορτές που με Νόμο θα εορτασθούν μόνο με μπλε φωτάκια.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, η συζήτηση μετατίθεται για μετά τα Φώτα, τότε που ίσως και να μην είναι Υπουργός ο Παύλος Πολάκης.

Διότι βάσει του όρθρου 124, του άρθρου 59, παράγραφος 987, σημείο 123, του Κανονισμού της Βουλής και της βολής των βουλευτών, η πρόταση δυσπιστίας μπορεί να κατατεθεί και σε μεταγενέστερο χρόνο.

Παράλληλα στην Πειραιώς μελετούν και πρόταση μομφής κατά του Δημητρίου Βούλγαρη, γνωστότερου στα τηλεοπτικά πάνελς και ως Τζουμπέ.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος
  • Η ΕΟΝ γίνεται Nova TV αφού η Cosmote έγινε Magenta. Απομένει το Netflix να γίνει Ertflix ή ίσως Tenflix και η ΔΕΗ “δεν βλέπεις τίποτα με αυτούς τους λογαριασμούς”
  • Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του Καμπούρη. Φορτώθηκαν στην καμπούρα του Δημοσίου
  • Ο Καπετάνιος, ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΟ, με 20 χρόνια στο τιμόνι του, αναχώρησε για τις αιώνιες θάλασσες