• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Επιβεβαιώνεται η ποντιακή καταγωγή του Μπόρις Τζόνσον
Επιβεβαιώνεται η ποντιακή καταγωγή του Μπόρις Τζόνσον

Τέτοιο έπος, μόνο η πόντια ιερόδουλη είχε πετύχει, που κατάλαβε στο τέλος της καριέρας της πως οι άλλες έπαιρναν χρήματα.

Μετά τους απανωτούς θριάμβους επιβεβαιώνεται η ποντιακή καταγωγή του Μπόρις Τζόνσον.

Έγινε Πρωθυπουργός για άτακτο Brexit, Brexit να φύγουμε και επί Πρωθυπουργίας του πέρασε νόμος που απαγορεύει τη μη συμφωνία.

Τέτοιο έπος, μόνο η πόντια ιερόδουλη είχε πετύχει, που κατάλαβε στο τέλος της καριέρας της πως οι άλλες έπαιρναν χρήματα.

Έκαναν λάθος η Daily Mail και λοιπές φυλλάδες όταν αναφέρθηκαν στον Τούρκο πρόγονο του νέου Πρωθυπουργού της Βρετανίας.

Είναι Έλληνας και μάλιστα Πόντιος: Μπάμπης Ιασονίδης από την Τραπεζούντα.

Κατά τη διάρκεια του Κριμαϊκού Πολέμου, έφυγε νύχτα γιατί μαθεύτηκε πως είχε νταραβέρι με μια παντρεμένη.

Του είπε η καλή του να πάει σε ένα νησί, η μάνα της αυτός κι αυτή κι αυτός επέλεξε τη Βρετανία που είναι και μεγάλη μπας και δεν τον βρει.

alikemalbey

Πέρασε τη Μάγχη κολυμπώντας το θέρος του 1854: όταν τον εγκατέλειπαν οι δυνάμεις του έλεγε στον εαυτό του “Μπάμπο, μπορείς” και έτσι έμεινε το Μπόρις. Το Τζόνσον καθιερώθηκε γιατί μόλις έδεσε Αγγλία είπε “όχι πια δάκρυα”.

Μάγισσα της Σμύρνης του είχε πει πως ο δισέγγονος του θα γίνει Πρωθυπουργός και έτσι ο Μπάμπης αγνός και αληθινός πατριώτης απέφυγε την εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Η ελληνική ρίζα του Μπόρις είναι άλλωστε εμφανής, προφανής και μη επιδεχόμενοι αμφισβήτησης από τις πρώτες του κινήσεις: έκανε τον αδελφό του Υπουργό και αμέσως διόρισε ένα σκύλο, ένα κομματόσκυλο στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Μετά απείλησε τους βουλευτές που θα του πάνε κόντρα, καθύβρισε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και τα παίρνει στο κρανία με κάθε ευκαιρία: πιο Έλληνας δε γίνεται

Ενώ φέρεται να έχει πει και τις εξής ατάκες σε ανύποπτη στιγμή:

“Ο λαός δεν ξεχνά, μόνο ξεχνιέται”

“Brexit θα λέτε και θα κλαίτε”

“Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι σκληρό Brexit πάλι”.

Σε ένα πράγμα συμφωνούν όλοι: η θητεία του Μπόρις Τζόνσον θα μας μείνει αξέχαστη.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄
  • Όλο και πυκνώνουν οι ενδείξεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πολιτικό πείραμα με στόχο τη διάσπαση του κομματικού ατόμου, ένα πείραμα που θα μείνει στην ιστορία ως “το πείραμα της πλατείας Κουμουνδούρου”
  • Η κυρία Κοκοβίκου δε μένει πια εδώ. Η Μάρω Κοντού θα παραμείνει αθάνατη στην ψυχή του ελληνικού κοινού μέσω των καταπληκτικών ερμηνειών της στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο
  • Η Ισπανία στον τελικό του Μουντιάλ. Η ημέρα της Βαστίλης έγινε ημέρα του Βατερλό για τους υπερόπτες Γάλλους σταρ