• emo.gr
  • Emotive
  • Συνάντηση με τον Μεγαλέξανδρο είχε ο Πρωθυπουργός
Συνάντηση με τον Μεγαλέξανδρο είχε ο Πρωθυπουργός

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Κούδας δίνει αναμνηστική πλακέτα στον Πρωθυπουργό, πιστό αντίγραφο από τη χαμένη μετόπη της Αμφίπολης

Συνάντηση με τον Μεγαλέξανδρο είχε ο Πρωθυπουργός είχε ο Πρωθυποργός στο περιθώριο της επίσκεψής του στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Στη συνάντηση υπήρξε συγκεκριμένη ατζέντα και κυριάρχησαν:

-Το θέμα της οναμσίας της πρώην FYROM, περιοχή που έχει εξοχικό ο ΠΑΟΚ

-Την ανάδειξη της Αμφίπολης, ως της αρχαίας έδρας του ΠΑΟΚ

-Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που θα αποτελέσει ένα κόσμημα, καθώς ο ΠΑΟΚ  είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια ομάδα και άμα πεις ΠΑΟΚ παίρνεις δεκάδες χιλιάδες ψήφους παρπαάνω, από ότι αν αναφερθείς στους αντιπάλους στην πόλη του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ Πρωταθλητής, ΠΑΟΚ άτυχος στο Γιουρόπα, ΠΑΟΚ θύμα της UEFAMAFIA στο Τσάμπιονς, ΠΑΟΚ παντού και μόνο ΠΑΟΚ.

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Κούδας δίνει αναμνηστική πλακέτα στον Πρωθυπουργό, πιστό αντίγραφο από τη χαμένη μετόπη της Αμφίπολης.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις: μόνο πυρκαγιές, μεταγραφές, ίσως & νέα κόμματα!
  • Τρομακτική, τεράστια και ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό, ορατή από δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, οι καπνοί και η στάχτη φτάνουν στην Πελοπόννησο
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.