• emo.gr
  • emollient
  • Χάρτη που αφήνει στην Ελλάδα τα Επτάνησα, την Πάργα και το Κατάκολο κοινοποίησε η Άγκυρα
Χάρτη που αφήνει στην Ελλάδα τα Επτάνησα, την Πάργα και το Κατάκολο κοινοποίησε η Άγκυρα

Στόχος της γαλάζιας πατρίδα του Ταγίπ είναι να φτάσει μόνο μέχρι τα Κανάρια Νησιά, δεν έχει βλέψεις για παραπέρα

Έναν ακόμη χάρτη που αφήνει στην Ελλάδα τα Επτάνησα, την Πάργα και το Κατάκολο κοινοποίησε η Άγκυρα.

Τα θέματα της ΑΟΖ μεταξύ των Ιονίων Νήσων και της Ηπειρωτικής Ελλάδας που ανήκει πλέον στην Τουρκία, θα επιλυθούν μέσω των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης που πάντα ισχύουν και ποτέ δεν παγώνουν, μέσα στον επόμενο αιώνα.

Με το τρόπο αυτό προχωρά, λαμβάνει σάρκα και οστά, αποκτά νόημα και η συμφωνία μεταξύ Τουρκίας-Λιβύης για την ΑΟΖ και έπονται οι διακρατικές συμφωνίες με την Τυνησία και με το Μαρόκο.

Στόχος της γαλάζιας πατρίδας του Ταγίπ είναι να φτάσει μόνο μέχρι τα Κανάρια Νησιά, δεν έχει βλέψεις για παραπέρα.

Η ελληνική πλευρά προχώρησε σε διαβήματα διαμαρτυρίας προς όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς και με fora στα φόρα, όμως την πολιτική της τη διέπει ρεαλισμός: θεωρεί θετική την παραχώρηση της Πάργας, αλλά και του Κατάκολου, που αμφότερες οι πόλεις θα εξελιχθούν σε κέντρα του εξαγωγικού εμπορίου.

Γίνονται προσπάθειες να παραχωρηθεί αυτονομία στη Μύκονο, στο Καλοχώρι και στις Κουκουβάουνες, έτσι ώστε μέσα από αυτούς τους πυρήνες να αναγεννηθεί το Έθνος.

Έξαλλη με τον Χάρτη είναι η Αλβανία, που προσδοκούσε να πάρει το βόρειο τμήμα της Κέρκυρας.

Για ό,τι νεότερο σε τουρκικό χάρτη, δεν θα σας ειδοποιήσουμε…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Ζοτς επανήλθε στον ΠΑΟ, μια επιστροφή που ήταν λογικό να συμβεί. Απλά ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και κυρίως η συγκυρία να μην έχει ομάδα ο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός να θέλει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
  • Πάει κι ο Στάρμερ: πάνε για 7ο Πρωθυπουργό μετά το Brexit οι Άγγλοι. Μνημονιάρες μόνο με 4 Π/θ βγάλαμε εμείς, για να δείτε την ποιοτική διαφορά
  • Με το καλοκαίρι θα ασχοληθεί κανείς ή όλοι με Μουντιάλ, κόμματα και εκλογές;
  • Συνθήκη των Βερσαλλιών σημαίνει ιστορικά κι άλλο πόλεμο και δώσε πόλεμο