• emo.gr
  • Emotions
  • Ο Έλον παρατάει τον Άρη για να αποικήσει τον Βοτανικό
Ο Έλον παρατάει τον Άρη για να αποικήσει τον Βοτανικό

Ο Έλ-ον, ένας γνήσιος Ελ, υπαρκτός (ον) φέρεται εντυπωσιασμένος από τη χωροχρονική απόσταση του Βοτανικού από την υπόλοιπη Αθήνα.

Σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Έλον Μασκ να σταματήσει να ασχολείται με τον εποικισμό του Άρη και να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ συγκεκριμένα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟ, που τον καλούν να γίνει ο κύριος μέτοχος της ομάδας.

Ο Έλ-ον, ένας γνήσιος Ελ, υπαρκτός (ον) φέρεται εντυπωσιασμένος από τη χωροχρονική απόσταση του Βοτανικού από την υπόλοιπη Αθήνα.

th (1)

Μπροστά στον Ελαιώνα, ο Άρης με τις εύφορες πεδιάδες του είναι ένα τσιγάρο δρόμος.

Βλέπει ένα μεγάλο challenge, μια τεράστια επενδυτική ευκαιρία.

Οπότε ας μείνουμε συντονισμένοι, γιατί ο Μασκ εντυπωσιάστηκε ακόμη περισσότερο όταν έμαθε πως υπάρχει ομάδα Άρης στο ελληνικό Πρωτάθλημα και θέλει να την αγοράσει κι αυτή, αν το επιτρέψουν οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Νομίζετε είναι τυχαίο που οι κιτρινόμαυροι του Βορρά ήδη έχουν κλείσει τον Πέλκα;

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄