• emo.gr
  • Sport
  • F4 στο Βελιγράδι, Πρωτάθλημα στην Τούμπα και το γκαμπί της Βασίλισσας
F4 στο Βελιγράδι, Πρωτάθλημα στην Τούμπα και το γκαμπί της Βασίλισσας

Η Τετάρτη ήταν ωραία με τους Ολυμπιακούς παρέα.

Η Τετάρτη ήταν ωραία με τους Ολυμπιακούς παρέα.

Νίκη με ανατροπή μέσα στην Τούμπα, που εξασφάλισε και μαθηματικά το 47ο Πρωτάθλημα για τους ερυθρόλευκους, ενώ παράλληλα μετρίασε τις κακές εντυπώσεις από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Τέλος η σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Διακοπές, μεταγραφές, προσοχή κι εγρήγορση, μιας και τα προκριματικά του Τσάμπιονς έρχονται με βήμα ταχύ.

Και δεν είναι να μένει για δεύτερη σερί χρονιά εκτός ομίλων, θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα και μεγάλη απώλεια πόρων.

Στις μεταγραφές θα γίνει λίγος χαμούλης, μιας και υπάρχει η φήμη πως αρκετοί θα κουνήσουν μαντήλι.

Κι αν στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό εύχονται “καλό καλοκαίρι” στον μπασκετικό η σεζόν τώρα φτάνει στο απόγειο της.  Πλέι οφ κι ένα Πρωτάθλημα που το θέλουν όσο τίποτα άλλο στο ΣΕΦ κι ένα F4 “εντός έδρας” στο Βελιγράδι.

Θα φτάσει η ποιότητα του Ολυμπιακού να νικήσει ομάδες με υπερπολλαπλάσιο μπάτζετ;

Η Εφές Αναντολού που θα βρει στον ημιτελικό είναι το φαβορί, θέλει το ριπίτ, αλλά σε ένα και μόνο αγώνα κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό.

Όποια νικήσει τον άλλο ημιτελικό Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα θα είναι το φαβορί του τελικού αναμφίβολα.

Η ποδοσφαιρική Ρεάλ έκανε ακόμη ένα θαύμα. Η ομάδα που απέκλεισε την Παρί αλλά και την Τσέλσι, είχε ένα “δώρο” και για τη Σίτυ που νόμιζε πως τελείωσε το ματς, όταν το παστέλωσε με τον Μαχρέζ.

Φουλ επίθεση μετά το 0-1 για τον Αντσελότι που βρήκε 2 γκολ στο 90΄και στο 91 από το νέο σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ροντρίγκο και πήγε στην παράταση, εκεί όπου με πέναλτι του Μπενζεμά, που άφησε τα αλά Πανένκα στην άκρη κλείδωσε την πρόκριση, με μαζική άμυνα στα τελευταία λεπτά για να μην επιτρέψει στη Σίτυ να απιελήσει.

Μεγάλο χουνέρι για τους πολίτες και τον “πολύ” Γκουαρδιόλα που ίσως αναθεωρήσει κάποια πράγμα στη φιλοσοφία του.

Υποτίμησε το …γκαμπί της Βασίλισσας, ένα άνοιγμα του παιχνιδιού χωρίς αύριο, ένα ποδόσφαιρο ελεύθερο, όταν ο αντίπαλος δεν έχει πια να χάσει τίποτα.

Βεβαίως αν δεν γίνουν και λάθη, δεν γράφονται όμορφες ιστορίες και πάντα το κοινό εξιτάρεται όταν το φαβορί πέφτει κάτω φαρδύ πλατύ.

Στο Δαβίδ εναντίον Γολιάθ όλοι είναι με τον ανίσχυρο, έστω κι αν ο Γολιάθ δεν είναι τόσο τούμπανο, όσο θέλουν οι προβλέψεις.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄