• emo.gr
  • Emotive
  • Αποκάλυψη: μυστική εκπαίδευση στη ΝΔ έκαναν οι Τόρις που ρίχνουν τον Μπόρις
Αποκάλυψη: μυστική εκπαίδευση στη ΝΔ έκαναν οι Τόρις που ρίχνουν τον Μπόρις

διάλεξαν το κόμμα που ενώ έχει αρχηγό στιβαρό που υποτίθεται δεν αμφισβητείται, του πριονίζει χαλαρά και με χάρη την καρέκλα, ετοιμάζει τον επόμενο, φλερτάρει με τον μεθεπόμενο, έχει καβάτζα τον προηγούμενο και διαρκώς λιβανίζει τον προ-προ αλλά πάντα Ηγούμενο

Πολύ καλά διασταυρούμενες και λαλέουσες πηγές μας λένε πως οι Τόρις που πρωτοστατούν στην εκπαραθύρωση του Μπόρις έχουν εκπαιδευτεί σε μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις του Κολωνακίου, από πρώην παράγοντες της ΝΔ.

Οι Βρετανοί συντηρητικοί ψάχνοντας σε όλη την Ευρώπη διάλεξαν το κόμμα που ενώ έχει αρχηγό στιβαρό που υποτίθεται δεν αμφισβητείται, του πριονίζει χαλαρά και με χάρη  την καρέκλα, ετοιμάζει τον επόμενο, φλερτάρει με τον μεθεπόμενο, έχει καβάτζα τον προηγούμενο και διαρκώς λιβανίζει τον προ-προ αλλά πάντα Ηγούμενο.

Ήταν αυτή η τεχνογνωσία που έλειπε από τους Τόρις. Το επάγγελμα του πριονιστή Πρωθυπουργών χάθηκε στην Αγγλία, όσοι έριξαν την Μάργκαρετ Θάτσερ πριν 31 χρόνια έχουν συνταξιοδοτηθεί ή συναντήσει το Δημιουργό.

Μαζί με άλλα επαγγέλματα όπως του αμαξά, του βαρελά, του λαχειοπώλη θέσεων στον κρατικό τομέα διέρχεται κρίση, αλλά οι Άγγλοι δεν άφησαν τόση γνώση να πάει χαμένη.

Ήταν μάλιστα τόσο καλοί μαθητές, πως ο Μπόρις δεν ήξερε από που του έρχονταν οι σφαλιάρες.

53 παραιτήσεις σε 2 ημέρες, 27,5 ημερησίως, περίπου μία ανά ώρα.

Διαίρει και βασίλευε, ντίαρ.

karekla

Τεράστια εντύπωση τους προκάλεσε η τεχνική με την καρέκλα -ιστό αράχνης. Έμειναν speechless.

Ενθουσιασμένοι το λοιπόν οι Άγγλοι που επέστρεψαν στις εργοστασιακές αυτοκρατορικές ρυθμίσεις τους μετά τα σεμινάρια, έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τους επόμενους μήνες τις μαεστρικές παρασκηνιακές κινήσεις που θα εκδηλωθούν για να μην ξαναγίνει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαδικτυακά λέει το πρόγραμμα, αλλά προτιμούν το live, έχει άλλη αμεσότητα, άλλη χάρη.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έντονη οσμή αερίου στα Νότια Προάστια της Αττικής: και που να αρχίσουμε την άντληση να δεις τι θα γίνει
  • Τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες μέρες στις Μαλδίβες. Στη Λούτσα δεν έπαθε κανείς τίποτα, για αυτό να μη μεγαλοπιάνεστε
  • Αγροτική Ανάπτυξη & Καινοτομία: Με ξύλο και εκβιασμούς εισέπρατταν επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ από χωράφια άλλων
  • Θα καλπάσει ο χανταϊός τις επόμενες εβδομάδες λέει ο ΠΟΥ: δεν υπάρχει ζήτημα αντιδικίας, ούτε φάρμακο, ούτε εμβόλιο υπάρχει, θα λειτουργήσει μόνο η φυσική επιλογή