• emo.gr
  • Σκίτσο
  • Μπήκε ο Αύγουστος
Μπήκε ο Αύγουστος

Ας είμαστε ρεαλισταί, τι κι αν υπήρξαμε ερασταί

“Ας είμαστε ρεαλισταί, τι κι αν υπήρξαμε ερασταί, στο βάθος τίποτα δεν νιώσαμε κι οι δυό μας, γιατί λοιπόν ανησυχείς σαν άνθρωποι της εποχής απλώς περάσαμε ωραία τον καιρό μας” έλεγε προφητικά ο συγχωρεμένος, ο μοναδικός Τόλης .

Και συνέχιζε: “Κάτι άλλο
Πιο μεγάλο
Όλοι περιμένουνε
Κι από χείλη σ’ άλλα χείλη
Όλοι μας πηγαίνουμε
Κάτι άλλο πιο μεγάλο
Όλοι περιμένουνε
Που δεν έρχεται ποτέ
Ας είμαστε ρεαλισταί”…

august

Διότι κάποια πράγματα είναι διαχρονικά και συμβαίνουν με άλλους πρωταγωνιστές από την εποχή του Ιούλιου και της Κλεοπάτρας. Ίσως και πιο πριν από τον Τρωικό Πόλεμο.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πιάστηκε τελικά οπλισμένος στην Πάτρα, έτοιμος να φύγει για Ιταλία ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε γυναίκες υπαλλήλους σε Κεραμεικό και Λουκάρεως, εκθέτοντας την ΕΛΑΣ
  • Κάτι μάθαμε και σήμερα: Οι εταιρείες security, οι οποίες αμείβονται με μύρια κάθε χρόνο από το Δημόσιο για υπηρεσίες φύλαξης, έχουν “δικαίωμα μόνο οπτικού ελέγχου”
  • Κόντρα Δούκα- Κεφαλογιάννη για τον τουρισμό, υπερτουρισμό, υποτουρισμό στην Αθήνα: να μια κουβέντα που πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια!
  • Επίθεση οδηγού μηχανής σε 22χρονη οδηγό ΙΧ που αργούσε να παρκάρει: εγκλεισμό σε ψυχιατρείο θέλουν οι μισοί κάτοικοι Αθηνών & Περιχώρων