• emo.gr
  • emollient
  • Οι φυλές των αντεμβολιαστών
Οι φυλές των αντεμβολιαστών

“είναι το σώμα μου ναός, εμβόλιο δεν μπαίνει ούτε από πίσω, ούτε από μπρος”

Δεν έχουν ομοιογένεια οι γλυκύτατοι συμπολίτες μας που αρνούνται για τον έναν ή τον άλλο λόγο να “μπολιαστούν”, να κάνουν το εμβόλιο το σωστό, το “πειραματικό”, το πρόστυχο.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σύνολο που απαρτίζεται από εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, ως προς την εκπαίδευση και την κοινωνική θέση.

Θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε τις βασικές κατηγορίες όσων αρνούνται το τσίμπημα:

-Οι “θεωρητικοί”: έχουν διαβάσει τα πάντα και έχουν δει όλα τα βίντεο με τα επιχειρήματα κατά του εμβολιασμού. Δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για όψιμη θέληση για μάθηση, μιας και τα άπαντα των Λιακόπουλου-Βελόπουλου βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη τους.

-Οι διστακτικοί: κάτσε να το κάνει η θειά μου η Αφρούλα πρώτα από τη Ζαχάρω με το σάκχαρο, κάτσε μπας και βγει φάρμακο, κάτσε να περάσει το Πάσχα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Δεκαπενταύγουστος, το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε. Έχουν μία αναβλητικότητα, χωρίς πολλές πολλές θεωρητικές προσεγγίσεις επί του θέματος.

-Οι “είναι το σώμα μου ναός, εμβόλιο δεν μπαίνει ούτε από πίσω, ούτε από μπρος”: πρόκειται για την κατηγορία με μία σχετική ναρκισιστική προσέγγιση του θέματος, που σμιλεύει χρόνια κορμί, με άπειρες ώρες σε γυμναστήρια, χαμάμ και συμπληρώματα διατροφής, για τα οποία ήξερε επακριβώς τις σπάνιες και μη επιθυμητές παρενέργειες.

-Οι αντισυστημικοί αρνητές: αν αύριο βγει ο ΠΟΥ και οι εθνικές αρχές και του πουν πως η κλάση του δεν πρέπει να κάνει τα εμβόλια, θα τρέξουν να το κάνουν γιατί κάτι μας κρύβουν, δε θέλουν να ζήσουμε πολύ και πολλά ακόμη που ασφαλώς και θα έχουν βάση.

embolio

-Ο αναχωρητής: “δεν πειράζω κανέναν, δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, είμαι συνταξιούχος/ δουλεύω από το σπίτι/ είμαι φοιτητής/ νοικοκυρά, θα βγω όταν όλο αυτό τελειώσει, για να δω στους εμβολιασμένους τι θα έχει μεγαλώσει.”

-Οι ρωσόφιλοι/κινεζόφιλοι/κουβανόφιλοι: αυτοί δεν τραβάνε ζόρι με τα εμβόλια, θέλουν όμως να είναι από τη χώρα που εμπιστεύονται: θα κάνουν με τρέλα το Sputnik όταν λανσαριστεί στην ελληνική αγορά, οι κάπως μαοϊκοί θα κάνουν το κινέζικο όταν βγει (πιθανώς στη μισή τιμή) οι του υπαρκτού θα κάνουν το κουβανέζικο που ίσως έχει και λίγο μπλε Σκορπιό μέσα του, έτσι για την αλητεία.

-Οι “βρήκαμε ευκαιρία για λίγη καθημερινή δημοσιότητα, θα το πάμε αίμα μέχρις εσχάτων το θέμα “. Άτομα που έχουν καταδικαστεί για διάφορους λόγους σε ισόβιο υποβιβασμό στην ερασιτεχνική τεταρτοπέμπτη κατηγορία της σόουμπιζ, βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία για ακαριαία άνοδο στα τρεντς και όχι μόνο.

Αυτές είναι οι επτά βασικές κατηγορίες  των αντελμβολιαστών, είναι πιθανό να υποστούν μετάλλαξη με τον ερχομό του επικαιροποιημένου εμβολίου

Όλοι αισθάνονται δικαιωμένοι μιας και κολλάνε και οι εμβολιασμένοι την Όμικρον σε όλες τις παραλλαγές της. Βέβαια για το ποιος ειδικά στις μεγάλες ηλικίες βλέπει τα ραπανάκια ανάποδα κουβέντα.

Σαφώς και δεν έχουμε καλύψει τους πάντες, γιατί υπάρχουν και τα μοναδικά ακατέργαστα διαμάντια που δε χωρούν πουθενά, πουθενά, πουθενά.

Το χειρότερο που τους συνέβη είναι πως πλέον κανείς δεν ασχολείται με τον κορωνοϊό, άρα ούτε και μαζί τους.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη