• emo.gr
  • Sport
  • Η νύχτα που κόντυνε ο Ντόνσιτς
Η νύχτα που κόντυνε ο Ντόνσιτς

η νέα μεγάλη λευκή ελπίδα των Μάβερικς φορά μυαλά παλαιμάχου της Γ ΕΣΚΑ

Μεγάλα ματς στη Mercedes Benz Arena και χθες για να κουμπώσουν οι ομάδες στα ημιτελικά.

Η Ιταλία τα έδωσε όλα, της έλειψαν δύο εύστοχες βολές. Ο νεαρός Φοντέκιο δεν άντεξε το βάρος της στιγμής, η Γαλλία πήγε το ματς στην παράταση και το καθάρισε με την ισχύ της κάτω από το καλάθι.

Όλοι όμως μιλάνε και παραμιλάνε για το άλλο ματς. Οι χτίστες Πολωνοί, πέταξαν στο καναβάτσο τους Σλοβένους.

Τελικά αποδεικνύεται πως όλων το μάτι γυάλιζε μπροστά στα συμβόλαια και την αίγλη των Γιάννη, Γιόκιτς, Ντόνσιτς. Και κατάφεραν να τους αποκλείσουν όλους.

Ο Λούκα όμως το έκανε το δικό του μοναδικό τρόπο. Έφαγε μια τεχνική ποινή, μαζί και μια προσποίηση και βγήκε έξω κατά τα τρία τελευταία κρίσιμα λεπτά. Είχε προηγηθεί μια επική ανατροπή του -21 υπέρ των Πολωνών, αλλά οι Σλοβένοι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος.

Πέρα από τις σε κάθε φάση διαμαρτυρίες του Λούκα σαν πάλιουρας στη Γ΄Εθνική 3ος όμιλος, χθες έδωσε πολύ πόνο. Πέταξε το μπουκαλάκι στις διαφημιστικές πινακίδες έβριζε θεούς και δαίμονες, ενώ για το τέλος είχε κρατήσει ένα ποτ πουρί από μπινελίκια για  τους ανθρώπους με τα γκρι, θυμίζοντας παλαίμαχο στη Γ΄ΕΣΚΑ ( με όλο το σεβασμό στη θρυλική κατηγορία).

Ο Λούκα, το φαινόμενο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που από ηγέτης της Ρεάλ σε πολύ μικρή ηλικία, έγινε η νέα μεγάλη λευκή ελπίδα των Μάβερικς, έδειξε πόσο μικρός είναι τελικά ως αθλητής και ως άνθρωπος.

Κόντυνε, έδειξε πως η ήττα δεν είναι μέσα στο ρεπερτόριο του, ιδίως στην Ευρώπη.

Αλλά με τα μυαλά που κουβαλά θα πρέπει να αρχίζει να τη συνηθίζει.

Παικταράς μεν, με ξεκάθαρα προβληματική συμπεριφορά δε.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Αμερικανός ακτιβιστής που δολοφονήθηκε, γίνεται θέμα έντονης αντιπαράθεσης στην Ελλάδα, σε μια χώρα που ο λόγος του πριν τη δολοφονία είχε μηδενική προβολή
  • Το ματς της εικοσαετίας κόντρα στην Τουρκία για την Εθνική μπάσκετ στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Μεγάλες προσδοκίες, δίψα για μετάλλιο, η διάκριση έχει ήδη έρθει με την πρόκριση στους “4”. Ψυχραιμία, στο μπάσκετ σχεδόν πάντα νικά ο καλύτερος
  • Μετά τα μέτρα στη ΔΕΘ όλοι θέλουν να γίνουν 20 χρονών, πολύτεκνοι, μόνιμοι κάτοικοι χωριού στην παραμεθόριο
  • Από όλες τις κρίσεις περάσαμε, τώρα τα σπάει η νέα κρίση ηγούμενων – προηγούμενων