• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Amasia δηλαδή Αφασία
Amasia δηλαδή Αφασία

Σα συγχώνευση δια απορροφήσεως των άλλων Ηπείρων από την Ασία μοιάζει το σκηνικό. Σίγουρα δεν είναι ο διακαής πόθος των Κινέζων;

Ψάχνουμε το μέλλον του πλανήτη, μιας και το παρόν του είναι δεδομένο.

Επιστήμονες λοιπόν μας λένε πως είναι πιθανό να δημιουργηθεί μέσα στα επόμενα 200-300 εκατ. έτη μία μόνο Ήπειρος η οποία απλά θα βρέχεται από θάλασσα. Όχι η δική μας η Ήπειρος αυτή δε θα αλλάξει, λίγο πιο πάνω θα ανέβει θα φτάσει περίπου στις Άλπεις. Η Άρτα θα γίνει Ζυρίχη και η Κοζάνη Λωζάνη.

amasia

Μας λένε λοιπόν πως θα δημιουργηθεί μια νέα υπερήπειρος την οποία και βάφτισαν κιόλας, μην τυχόν και τους πάρει κανείς άλλος τα πρωτεία: την ονόμασαν Amasia η οποία θα δημιουργηθεί από Ασία στην οποία θα κουμπώσει απάνω και η Αυστραλία και η Αμερική, η Αφρική θα ανέβει προς την Ευρώπη.

Στο σενάριο αυτό εξαφανίζονται ως δια μαγείας οι αχανείς ωκεανοί. Χάνουμε τον Ειρηνικό, τον Ατλαντικό, αλλά και Ινδικό Ωκεανό κι άντε μετά να βρεις τη χαμένη Ατλαντίδα. Με τα νησιά δεν ασχολούνται ,φανταζόμαστε θα τα φάει η μαρμάγκα και η θάλασσα κι άντε να βρεις Μπαλί να πας διακοπές χωρίς ενεργειακό κόστος.

Μόνο η Μαδαγασκάρη θα απομείνει να φτιάχνει την ομώνυμη κρέμα.

Αλλά και η φιλόξενη Ανταρκτική δε θα μετακινηθεί για να υπάρχουν φώκιες.

amasia2

Amasia ή καλύτερα αφασία, γιατί λείπει η φάση από αυτό το σενάριο. Στη νέα Υπερήπειρο, δε θα υπάρχει λόγος για θαλάσσιες μεταφορές, μιας και όλοι θα εξυπηρετούνται από τον Ε-65 και από τρένα που θα ξεπερνούν την ταχύτητα του ήχου.

Άντε να κάνει κανείς το γύρο του κόσμου με κρουαζερόπλοιο σαν ταξιδάκι για το μήνα του μέλιτος, αλλά είναι τόσο μεγάλη η απόσταση που μέχρι να γυρίσουν θα έχουν χωρίσει και παντρευτεί άλλους.

Σα συγχώνευση δια απορροφήσεως των άλλων Ηπείρων από την Ασία μοιάζει το σκηνικό. Σίγουρα δεν είναι ο διακαής πόθος των Κινέζων;

Ή σαν το όραμα της λογικής του παγκόσμιου χωριού. Όταν η Μελβούρνη θα είναι 50 χιλιόμετρα μακριά από το Πεκίνο και η απόσταση Κάιρο – Ηράκλειο θα γίνεται με τα πόδια μέσω μονοπατιού, τι να συζητάμε τώρα.

Μισό λεπτό όμως. Πόσο σίγουροι είμαστε πως θα υπάρχουν άνθρωποι στη Γη μετά από 200 εκατομμύρια χρόνια;

Πόσοι Πούτιν θα έχουν περάσει ως τότε;

Και κυρίως τι θα απογίνει το τουρκολιβυκό Μνημόνιο;

Αυτό το τελευταίο είναι που πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά οι γεωλογικές εξελίξεις και να ανασυνταχθούν, να έρθουν στα συγκαλά τους, μην έρθει κανά βράδυ ο Έρντι και τους δείξει.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στην Οκλαχόμα δίκαια το φετινό Πρωτάθλημα του ΝΒΑ, στην Ιντιάνα ο σεβασμός για την τρομερή προσπάθεια που έκανε ως αουτσάιντερ, από τα ημιτελικά της Ανατολής και μετά. Το what if θα είναι για πάντα το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Χαλιμπάρτον δεν τραυματιζόταν σοβαρά στον αχίλλειο, στην 1η περίοδο του Game 7
  • O Πούτιν ανησυχεί για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να δεις που στο τέλος θα προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης
  • Στη Βουλή ο φάκελος του ΟΠΕΚΕΠΕ: μέχρι την “κόκκινη μηλιά” έφταναν τα αιγοπρόβατα
  • Μείον 3 βουλευτές που δεν αντικαθίστανται το λες και εξοικονόμηση πόρων: πάντως η πλειοψηφία παραμένει στο 151, μην κάνετε λάθη!