• emo.gr
  • Sport
  • Με πυρρίχιο και παιχνίδι στο κέντρο!
Με πυρρίχιο και παιχνίδι στο κέντρο!

ΤΗ σκυτάλη παίρνει ο ΠΑΟ, που σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα το καλοκαίρι του 2026 θα είναι έτοιμο. Στα σύνορα της Αθήνας με το Αιγάλεω, στο Βοτανικό θα ομορφύνει μια παραμελημένη μέχρι πρότινος και παραπεταμένη γωνιά.

Με πυρρίχιο δεν περνά ούτε η μπάλα, ούτε ο παίκτης.

Ένας αρχαίος ελληνικός πολεμικός χορός, που διεσώθη στις οροσειρές του Πόντου, για να τον βλέπουμε σήμερα και να μένουμε παγωτό.

Μάλλον η κορυφαία στιγμή στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ο κυκλικός χορός, που τύφλα να έχει το πούλμαν του Special Ome.

Τέτοια περικύκλωση στη σέντρα ούτε αυτός δεν την είχε σκεφτεί.

Μετά από σειρά ετών με καθυστερήσεις, παλινωδίες, προσφυγές στο ΣτΕ, στο μήνα περίσκεψης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η ΑΕΚ μπήκε στο νέο σπίτι της.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλο μέγεθος. Όταν βρέθηκε στη Γ΄ Εθνική, κανείς δεν είχε αμφιβολία πως θα έβρισκε το δρόμο της.

Τώρα στο νέο γήπεδο και ο άρτι αποκτηθείς “μισθοφόρος” που έχει αλλάξει 5-6 ομάδες ως τα 25 του, καταλαβαίνει πως δεν έχει έρθει σε μια απλή ομάδα. Θα τα δώσει όλα. Το μαγαζί είναι γωνία. Δικέφαλο, Προς Ανατολή και Δύση.

Και είναι καλό να γίνονται νέα γήπεδα. Ομορφαίνει η πόλη, οι θεατές βλέπουν τα ματς σαν άνθρωποι του 21ου αιώνα, όχι σαν πολίτες Γ΄ Κατηγορίας.

Γιατί η ΑΕΚ γρήγορα θα γυρίσει στην Ευρώπη. Και στο γήπεδο αυτό τα κόζια αλλάζουν

ΤΗ σκυτάλη παίρνει ο ΠΑΟ, που σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα το καλοκαίρι του 2026 θα είναι έτοιμο. Στα σύνορα της Αθήνας με το Αιγάλεω, στο Βοτανικό θα ομορφύνει μια παραμελημένη μέχρι πρότινος και παραπεταμένη γωνιά.

Είναι ωραία τα νέα γήπεδα. Είναι ωραία τα φώτα, τα σύμβολα, είναι ωδή στο μέλλον.

Ξεπερνούν τα όρια της κάθε ομάδας, αναβαθμίζουν το ταλαιπωρημένο από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι δείγμα προόδου, σημάδι νέων εποχών.

Φτιάξτε γήπεδα, νοσοκομεία, σχολειά, Πανεπιστήμια, να πάμε μπροστά, να αφήσουμε τη μιζέρια δεκαετιών πίσω.

Τη Δευτέρα το πρώτο ματς: ΑΕΚ -Ιωνικός, ένα παιχνίδι και με μεγάλη συμβολική σημασία, δύο ομάδων με έντονες αναφορές στην απέναντι ακτή του Αιγαίου.

Επικοινωνιακά η ΑΕΚ FC έσπασε τα δοκάρια, έσκισε τα δίχτυα.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο. Κερδάμε σαφώς και πάμε ολοταχώς για 6,7% (έξι επτά) που είναι και της μόδας
  • Μήπως να καταργήσουμε και τα πατίνια κάτω από τα 15 και όχι μόνο τα σόσιαλ;
  • Πιάστηκε τελικά οπλισμένος στην Πάτρα, έτοιμος να φύγει για Ιταλία ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε γυναίκες υπαλλήλους σε Κεραμεικό και Λουκάρεως, εκθέτοντας την ΕΛΑΣ
  • Κάτι μάθαμε και σήμερα: Οι εταιρείες security, οι οποίες αμείβονται με μύρια κάθε χρόνο από το Δημόσιο για υπηρεσίες φύλαξης, έχουν “δικαίωμα μόνο οπτικού ελέγχου”