• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Στη Νέα Υόρκη η Πέτρου Ράλλη, η Ηρακλείου παραμένει στη Νέα Ιωνία
Στη Νέα Υόρκη η Πέτρου Ράλλη, η Ηρακλείου παραμένει στη Νέα Ιωνία

νέο παιχνίδι που ονομάζεται “τι θα θυμίζει τι”

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο η αναβάθμιση των οδικών αξόνων, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Που έχει όραμα, μεράκι και φαντασία στην εξουσία και εξουσία στους διαδημοτικούς δρόμους, τα σοκάκια τα αφήνει στους Δήμους, να κάνουν κάτι κι αυτοί.

Σε αυτό το πλαίσιο και στο νέο παιχνίδι που ονομάζεται “τι θα θυμίζει τι”, αναμένονται άμεσα και σίγουρα προ των Περιφερειακών Εκλογών οι εξής μεταμορφώσεις

Η Ιερά Οδός θα θυμίζει Πόρτλαντ.

Η Θηβών τη Ρώμη επί Ιουλίου Καίσαρος και επί Παπαμιχαήλ με τη Βουγιουκλάκη γραμματέα και τον Ξενίδη να πηγαίνει μπουρδελότσαρκα.

Η Πετρουπόλεως βεβαίως βεβαίως θα θυμίζει τους Rolling Stones, τον Μικ Τζάγκερ και τον Τζίγκερ σε ανάβαση ως το Άπολις.

Η Μεσογείων τα κύματα του Δουνάβεως, εκτός από τις ημέρες χιονόπτωσης που θα γίνεται σαν τη μεγάλη πίστα στον Παρνασσό, οπότε ο Χολαργός θα γίνεται Αράχωβα.

Ο Κηφισός τον Βόλγα με ολίγη από Μπουρνάζι, διότι θα έχει χάζι εκτός από νάζι,

Η Κηφισίας το αρχιπέλαγος (παρκαρισμένων αυτοκινήτων) Γκουλάγκ. Θα είναι ποινή η διαδρομή Ψυχικό Κέντρο 8 το πρωί.

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας τον Βοτανικό, τη Βοστόνη και το Garden. Όλα είναι κήπος.

Η Συγγρού θα θυμίζει την ταινία Φιλαδέλφεια. Η Φιλαδέλφεια τον Δικέφαλο Αετό, ο αετός την ΑΕΚ, η ΑΕΚ τη Δεκελείας όπου από εκεί θα χάνουν όλοι 2-0, η Δεκελείας την Ηρακλείου που παραμένει στη Νέα Ιωνία, η Ιωνία τη Σμύρνη, η Σμύρνη τον Απόλλωνα, ο Απόλλων τη Ριζούπολη, η Ριζούπολη το σταθμό Πευκάκια που από εκεί παίρνει κανείς το τρένο και το μετρό για το Αεροδρόμιο, να πας Νέα Υόρκη, να μείνεις εκεί σεξουαλικός μετανάστης για πάντα, να γλιτώσεις μια και καλή από τον κάθε βλαχοβαλκάνιο που με πέντε φώτα βλέπει το άγαλμα της Ελευθερίας να του κλείνει το μάτι.

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ πέταξαν έξω τους Ατλάντα Χοκς από τα πλέι οφ, την ώρα που στη Δύση η παρέα του Τζα Μοράντ έστελνε διακοπές τους Μάβερικς, που ευτυχώς γλίτωσαν από τον “χοντρό” Λούκα Ντόνσιτς
  • Στον Ολυμπιακό είναι Ρεαλ-ιστές: ήξεραν πως το ταξίδι για το Αμπού Ντάμπι περνά από τη Μαδρίτη
  • Έξω η Ρεάλ, έξω η Μπάγερν, αυτό το φετινό είναι Τσουλού δυνατό, τα μπάτζετ από μόνα τους δεν κάνουν τις ομαδάρες!
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.