• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Η αύξηση των καταθέσεων επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων ένα πράγμα σημαίνει
Η αύξηση των καταθέσεων επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων ένα πράγμα σημαίνει

Σε καιρούς ενεργειακής και κάθε άλλης κρίσης, τρομακτικού πληθωρισμού και καλαθιού του νοικοκυριού

Σε καιρούς ενεργειακής και κάθε άλλης κρίσης, τρομακτικού πληθωρισμού και καλαθιού του νοικοκυριού, είναι παράξενο, οξύμωρο και σε πρώτη ανάγνωση χωρίς λογική, να έχουν πάρει οι καταθέσεις την ανηφόρα.

Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία δείχνουν αύξηση καταθέσεων 92% οι επιχειρήσεις, πολύ λιγότερη, 21% τα φυσικά πρόσωπα.

Και μην το ρίξουμε στον τουρισμό. Δεν απασχολούνται όλοι οι Έλληνες στον συγκεκριμένο κλάδο, δεν είναι όλοι ρουμστουλετάδες.

Επιστροφή χρημάτων στις ελληνικές Τράπεζες. Η εξήγηση δεν μπορεί παρά να είναι η εξής: επέστρεψαν ποσά από μπαούλα, στρώματα ή “χτισμένα” σε τοίχους, μεσοτοιχίες, μάντρες και λοιπές ιδιοκατασκευές λεφτά. Και από θυρίδες βεβαίως βεβαίως.

Αυτές που ήθελε να ανοίξει η αξιωματική αντιπολίτευση όταν ήταν στα πράγματα. Άγνωστο γιατί, δεν το έπραξε, παρότι απείλησε πως θα το κάνει.

Αυξήθηκε η εμπιστοσύνη στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα που μεταξύ μας και μην το πείτε πουθενά δεν είχε απλά πιάσει πάτο, έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σε πάτους βαρελιού.

Προφανώς , έγινε και επιστροφή σημαντικών ποσών και από Τράπεζες του Εξωτερικού, εκεί που βρήκαν αποκούμπι και μια ήσυχη γωνιά δεκάδες δις κατά τη διάρκεια της 12ετούς οικονομικής κρίσης.

Θεωρούμε πως αναλυτικότερα στοιχεία από την αύξηση των καταθέσεων που γράφεται πως προκαλεί έκπληξη ακόμη και σε τραπεζικά στελέχη, θα δείξουν την προέλευση των χρημάτων που φαίνονται να ζεσταίνουν την επί χρόνια χειμαζόμενη τραπεζική πιάτσα.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο ασχολούμαστε με τους τσακωμούς στο ΟΑΚΑ έχουμε νικητή: κάποιος βανδάλισε το άγαλμα του Καβάφη. Προφανώς οπαδός του Παλαμά
  • Από την πρώτη Κυριακή βγαίνει Δήμαρχος, Περιfairyάρχης και ο νικητής της Ευρωλίγκας
  • Έντονη οσμή αερίου στα Νότια Προάστια της Αττικής: και που να αρχίσουμε την άντληση να δεις τι θα γίνει
  • Τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες μέρες στις Μαλδίβες. Στη Λούτσα δεν έπαθε κανείς τίποτα, για αυτό να μη μεγαλοπιάνεστε