• emo.gr
  • Emotive
  • Αποκλειστικό: Πρόσωπα έκπληξη από το ποδόσφαιρο για υποψήφιοι βουλευτές
Αποκλειστικό: Πρόσωπα έκπληξη από το ποδόσφαιρο για υποψήφιοι βουλευτές

Μην ακούτε λοιπόν τα τετριμμένα για ΝΔ και Χαριστέα, ΣΥΡΙΖΑ και Χουάν Ραμόν Ρότσα, ΠΑΣΟΚ και Φάντομ – Νίκο -Σαργκάνη και Αράχνη- Πάνυ, οι σωστές, οι πολύ ψαγμένες επιλογές είναι εδώ και τις καταθέτουμε δημόσια υπό τη μορφή ανοικτής επιστολής-πρόσκλησης – πρόκλησης προς τα κόμματα εξουσίας.

Ακούγονται πολλά ονόματα από το χώρο του αθλητισμού για να κατέβουν ως υποψήφιοι βουλευτές, στις επερχόμενες εκλογές, που ως γνωστόν θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, άντε λίγο πιο πριν, το πιο κοντινό το Φεβρουάριο, πηγαίντε σε μια καφετζού, 3 1/2 χρόνια έρχονται εκλογές γράφουν τα καλά κατατοπισμένα και ενημερωμένα sites,

Μην ακούτε λοιπόν τα τετριμμένα για ΝΔ και Χαριστέα, ΣΥΡΙΖΑ και Χουάν Ραμόν Ρότσα, ΠΑΣΟΚ και  Φάντομ – Νίκο -Σαργκάνη και Αράχνη- Πάνυ, οι σωστές, οι πολύ ψαγμένες επιλογές είναι εδώ και τις καταθέτουμε δημόσια υπό τη μορφή ανοικτής επιστολής-πρόσκλησης – πρόκλησης  προς τα κόμματα εξουσίας.

Πάμε λοιπόν.

kane_0

Χάρι Κέιν. Μόνο ένας Κέιν μπορεί να απευθυνθεί στον πολίτη Κέιν. Έχει και βασιλικό παρουσιαστικό, μια χαρά είναι για Βόρειο Τομέα Αθήνας με τη ΝΔ. Είναι και μουλωχτός, όλο το ματς περπατά και στο τέλος έχει βάλει δύο γκολ από το πουθενά.

vlahovich

Βλάχοβιτς, με το 18 στην πλάτη, στις 18 σοσιαλισμός, ή πάει για ΠΑΣΟΚ και μετά μεταγραφή στο ΣΥΡΙΖΑ εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος, εις πάντας τους αιώνες.

Κάνει και ίντριγκα, έχει πάει με τη σύζυγο του συμπαίκτη του ή όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας;

babagida

Ο άριστος Ρίμπο για Ααααααα΄ Πειραιά με τη ΝΔ, Μπαπαγκίντα, το χαμογελαστό παιδί του βασανισμένου λαού για Β΄ Πειραιά με ΣΥΡΙΖΑ.

lemonis_hames_marcelo

Τέλος κρατήστε αυτήν την προφητική φωτό. Ο Χάμες πάει για υποψήφιος στους χαμουτζήδες, κάτω από το αυλάκι, το κόμμα ψάχνει γιατί κάνει λέει συνειρμούς η Κολομβία με την άχνη του κουραμπιέ, κάτι που χαλάει τους επικοινωνιολόγους των κομμάτωνε.

Ο Τάκαρος Λεμονής θα κατέβει στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για να μην γκρινιάζουν οι συνυποψήφιοι και την κατάλληλη στιγμή θα αντικαταστήσει τον Ανδρουλάκη, μετά από μια σύντομη περίοδο εσωκομματικής πάλης.

Ο Μαρσέλο με τέτοιο μαλλί πάει μόνο ΣΥΡΙΖΑ, είναι όμως και ταβερνιάρης σύμφωνα με τους ψαγμένους στα αθλητικά, άρα είναι καραμανλικός από κούνια, έχει και μούσι συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ, θα κατέβει με Μέρα-25, γιατί αργεί η μέρα που θα παίξει μπάλα κανονικά ως Μαρσέλο ο ορίτζιναλ.

jokovits

Ο Τζόκοβιτς πάλι έχει μόνο ένα προορισμό: λίγο ψεκ, λίγο τρολάρισμα στο σύστημα, παικτούρα όμως ολκής, μόνο για Ελληνική Λύση κάνει.

Θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί ακούγονται και άλλα ονόματα, όπως του Σαμασέκου, του Λούκα Μόντριτς, του Άαρον Ουάν-Μπισάκα που σε κάθε ψηφοδέλτιο θα είναι αλφαβητικά πάντα πρώτος και στην κορυφή, αλλά και του προπονητή της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, που είναι μεγάλη μούρη με καθηλωτικό βλέμμα, ήταν και  διεθνής παίκτης, αληθινό λιοντάρι, να τον ρίξεις στην αρένα της Β΄ Αθήνας, σε όποιον τομέα θες, να πάρει κεφάλια.

alliou_sisse

Και ναι σωστά καταλάβατε, θα είναι μια βαθιά ιδεολογική μάχη οι εκλογές: πασαρέλα αναγνωρισιμότητας, εχέγγυο στασιμότητας.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη