• emo.gr
  • Emotive
  • Και μας έσωσε και μας έκανε ανθρώπους
Και μας έσωσε και μας έκανε ανθρώπους

Και μιας και μας έσωσαν, δεν τους χρειαζόμαστε ξανά, να μην τους κουράζουμε τους ανθρώπους.

Για όσους το ξέχασαν ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 όχι μόνο μας έσωσε, αλλά μας έκανε και ανθρώπους με τη διακυβέρνησή του.

Ωστόσο, ο κ. Σκουρλέτης αντιλαμβανόμενος ίσως το επερχόμενο “γλέντι” έσπευσε να διευκρινίσει: «Οικονομικά μιλάω. Όταν βγάζουμε κάποιους από τη χρεοκοπία δεν στηρίζουμε τους ανθρώπους στα πόδια τους; Αυτό εννοώ».

Πάντως η ατάκα έμεινε και είναι από αυτές που δικαιώνουν τον Αλέξη Τσίπρα όταν λέει πως οι δικοί του “μιλάνε πολύ”. Το θέμα είναι πως μίλα μίλα, εκτίθεσαι, βγαίνει ο χαρακτήρας κάθε φορά, η αγωγή, η διαχείριση των αντιπάλων κτλ.

Και μιας και μας έσωσαν, δεν τους χρειαζόμαστε ξανά, να μην τους κουράζουμε τους ανθρώπους. Όταν και αν ξαναβρεθούμε στο χείλος της χρεοκοπίας θα προστρέξουμε στους ίδιους για να μας ξανακάνουν ανθρώπους.

Ίσως αν μας έκαναν homo kommatoskylous να ήταν καλύτερα τα πράγματα για αυτούς.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Η ΕΟΝ γίνεται Nova TV αφού η Cosmote έγινε Magenta. Απομένει το Netflix να γίνει Ertflix ή ίσως Tenflix και η ΔΕΗ “δεν βλέπεις τίποτα με αυτούς τους λογαριασμούς”
  • Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του Καμπούρη. Φορτώθηκαν στην καμπούρα του Δημοσίου
  • Ο Καπετάνιος, ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΟ, με 20 χρόνια στο τιμόνι του, αναχώρησε για τις αιώνιες θάλασσες
  • Και για εντριβές πετρέλαιο θα αγοράσουμε, με 30% πάνω στο επίδομα θέρμανσης