• emo.gr
  • Sport
  • Έραψε το 7ο: με πνεύμα νικητή ο ΠΑΟ, μέρες στοχασμού στον Ολυμπιακό
Έραψε το 7ο: με πνεύμα νικητή ο ΠΑΟ, μέρες στοχασμού στον Ολυμπιακό

ο ΠΑΟ που είχε μια ντουζίνα χρόνια να πάει στο F-4 τα κατάφερε στην πρώτη χρονιά του χτισίματος της νέας ομάδας, και μάλιστα εμφατικά, εντυπωσιακά, όχι απλά νικώντας αλλά ταπεινώνοντας τη Ρεάλ, που μόλις έχασε το προβάδισμα έβλεπε το καλάθι με κιάλι

Συνωμότησε το σύμπαν και ο ΠΑΟ που είχε μια ντουζίνα χρόνια να πάει στο F-4 τα κατάφερε στην πρώτη χρονιά του χτισίματος της νέας ομάδας, και μάλιστα εμφατικά, εντυπωσιακά, όχι απλά νικώντας αλλά ταπεινώνοντας τη Ρεάλ, που μόλις έχασε το προβάδισμα έβλεπε το καλάθι με κιάλι (10% στα τρίποντα στο Β΄ ημίχρονο).

Ο ΠΑΟ τα άλλαξε όλα φέτος. Πήρε τον Αταμάν που έχει πλέον 3 κούπες τα 4 τελευταία χρόνια. Με πανάκριβες ομάδες είναι ο αντίλογος. Μα στη διαχείριση των τεράστιων εγώ ειδικεύεται ο άνθρωπος. Έκανε και δύο καταπληκτικά κοουτσαρίσματα στο Βερολίνο. Ειδικά με τη Ρεάλ έδωσε ρεσιτάλ: μοίρασε το χρόνο και στους 12 διαθέσιμους παίκτες, ενώ συνήθιζε να παίζει με 8-9 όλα τη χρονιά, ποντάροντας και στην κούραση των βετεράνων της Ρεάλ.

Χειρίστηκε άψογα και το πρόβλημα με τα φάουλ των Ναν, Λεσόρ. Στο 4ο κρίσιμο δεκάλεπτο έβαλε τον Μήτογλου και όχι τον Κώστα στη θέση του Γάλλου. Και πέτυχε διάνα.

Βρέθηκε και ο Σλούκας στο καλύτερο βράδυ της καριέρας του, όντας άχαστος, οπότε το 7ο ράφτηκε χωρίς δράματα!

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός πέφτει σε περισυλλογή. Για 2η χρονιά το εμπόδιο της Ρεάλ ήταν ανυπέρβλητο. Μια χρονιά όμως δύσκολη, γεμάτη αναποδιές, τραυματισμούς και γκίνια. Μια χρονιά που μέχρι και η οκτάδα παιζόταν κάποια στιγμή.

Τρίτο σερί F-4 χωρίς κούπα, δείχνει ίσως πως το μοντέλο έχει ταβάνι, πως τελικά παίζουν ρόλο και τα μπάτζετ και άρα και οι παίκτες για τους οποίους πληρώνουν όλοι υπεραξίες, κάτι που δεν κάνει ο Ολυμπιακός.

Πέρυσι και πρόπερσι έχασε στο τελευταίο σουτ, από Μίσιτς και Γιουλ. Φέτος καθαρά από τη Ρεάλ, την οποία κυνηγούσε στο σκορ σε όλο το ματς.

Γκίνια όμως φέτος και των γονέων. Χτύπησε άσχημα μέχρι και ο Έβανς που ήταν κλεισμένος για του χρόνου!

Υπεοβολές πως το μοντέλο Μπαρτζώκα κλυδωνίζεται. Υπάρχει μια φιλοσοφία που δεν αλλάζει και καλώς δεν αλλάζει.

Πέρα από τους τραυματισμούς παίκτες κομβικοί για την ομάδα του Πειραιά δεν ήταν καλοί στο F-4. Ο Ουόκαπ μέτριος, ο Κάνααν χειρότερα, οι ψηλοί δεν κοίταξαν στα μάτια τον Ταβάρες, έμεινε ο Πίτερς με τον Γκος να παλεύουν μαζί με τον συγκινητικό Μακίσικ, ο οποίος όμως στη φούρια του έδωσε κάποιες κρίσιμες μπάλες στη Ρεάλ.

Ο ΠΑΟ απέδειξε πως οι Μαδριλένοι δεν είναι ανίκητοι, υποτάσσοντας την υπερομάδα που όλοι μέσα στην κανονική περίοδο έλεγαν πως είναι δύο κλάσεις καλύτερη από τους άλλους.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αποδείξει πως είναι καλύτερος από το νέο κάτοχο του Ευρωπαϊκού σε σειρά best of 5 και με μειονέκτημα έδρας και με την ψυχολογία του αντιπάλου στα ύψη!

Μακάρι να δούμε ωραία ματς χωρίς διακοπές και άλλες ομορφιές, μόνο με προσκήνιο και χωρίς παρασκήνιο, αλλά ελληνικό Πρωτάθλημα είναι αυτό, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για τίποτα!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, θα δεις διαγραμμένο τον Αυγενάκη
  • Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα κτήρια για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδημούλη από την ενεργό πολιτική
  • Λεπέν στη Γαλλία, Μελόνι στην Ιταλία, να δείτε που οι Γερμανοί θα κληθούν να κάνουν αντιφασιστικό αγώνα
  • Φωτιά στην Πάρνηθα, στο Κατσιμίδι, ο εμπρηστής δεν είναι όρνιθα, είναι αρχ…