• emo.gr
  • Emotions
  • Οι πολιτικοί αρχηγοί φτιάχνουν φανουρόπιτα
Οι πολιτικοί αρχηγοί φτιάχνουν φανουρόπιτα

Στον Περισσό δεν το λένε αλλά έταξαν πολιτική φανουρόπιτα για να εμφανιστεί η συνειδητοποιημένη εργατική τάξη, που θα επαναστατήσει έχοντας αποβάλλει κάθε μικροαστισμό από μέσα της.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες τα επιτελεία των κομμάτων δούλεψαν πολύ φέτος πάνω στη φανουρόπιτα:

Στο Μαξίμου ζητούν να τους φανερωθεί ο λόγος της επιταχυνόμενης φθοράς. Αν έχουν και ένα καθρέφτη στο επόμενο Υπουργικό κάτι γίνεται.

Άρα ζητούν να φανερωθούν άφθαρτα πρόσωπα για το νέο ανασχηματισμό που θέλουν να είναι δομικός, σημαδιακός, αμφίπλευρος και ουχί ατάλαντος.

Παράλληλα να μη διαταράσσει τις εσωκομματικές ισορροπίες, να μη χαλάει τα γούστα των μεγαλόσχημων Υπουργών, να είναι λιτός, με περιφερειακή διάσταση, πασοκική συνοχή, κεντρώα φιλοσοφία και περιεκτική δεξιόστροφη επικοινωνιακή προοπτική.

Να έχει αριστερούς, πασοκογενείς, καραμανλικούς και καραεκπλήξεις…

Στην Κουμουνδούρου έταξαν φανουρόπιτα για να φανερωθούν όλοι οι αμφισβητίες του Στέφανου (έχει και κρυφούς) ενώ παράλληλα ψάχνουν τι θα πρέπει να πουν (και κυρίως τι δεν πρέπει να πουν) στη ΔΕΘ. Μεταξύ τους λένε τα εξ αμάξης μέρα παρά μέρα, Σαββατοκύριακα και Αργίες ανοικτά.

Επίσης αναζητούν το στέλεχος που δεν έχει τσακωθεί με κανέναν μετά τη διπλή ήττα του 2023.

Ο Ανδρουλάκης ζητά να φανερωθεί το 35% που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ μέσα στα Μνημόνια και να προσέλθει ασμένως για διαβούλευση εν όψει των εσωκομματικών εκλογών. Ακόμη ψάχνουν και κανένα νέο υποψήφιο για αρχηγό δεν είναι πολλοί για ομάδα ποδοσφαίρου.

Στον Περισσό δεν το λένε αλλά έταξαν πολιτική φανουρόπιτα για να εμφανιστεί η συνειδητοποιημένη εργατική τάξη, που θα επαναστατήσει έχοντας αποβάλλει κάθε μικροαστισμό από μέσα της.

Όλα τα κόμματα ακολουθούν την ίδια συνταγή:

4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, σαν την ελπίδα των ψηφοφόρων
1 κουταλάκι κανέλλη, για τσαμπουκά στα τηλεοπτικά παράθυρα
1 ντι-μπέικιν
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι χωρίς βράδυ, πάντα ημέρας
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη για το γλύκα-γλύκα γλυκειά μου
1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό Καματερού
3/4 φλιτζάνι τσαγιού πορτοκαλάδα από γελάδα
ελάχιστη σόδα, ξύσμα μισθωτού-συνταξιούχου-λεμονιού-πορτοκαλιού

Εκτέλεση:

Κτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με τους ψηφοφόρους στο μούλτι για λίγα χρόνια και μετά βάζουμε το αλεύρι με τη σόδα και το μπέικιν και ανακατεύουμε καλά.

Ύστερα βάζουμε: 1 φλιτζάνι σταφίδα ξανθή σαν την Τζάκρη,  ένα φλιτζάνι χοντρά κομμένα καρύδια από ημεδαπό κάτοικο Αττικής που βλέπει δάσος από το μπαλκόνι του και βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί νούμερο 41%.

Ψήνουμε στους 180 κοινοβουλευτικούς ψήφους για 45 λεπτά για μάστορες και 60 μαθητάδες.

Όταν ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν πασπαλίζουμε από πάνω με ζάχαρη, άχνα να μη βγάζουν οι ψηφοφόροι.

Δε φτάνει που πήγαν διακοπές και στριμώχτηκαν οι τουρίστες, θέλουν και φθηνό ρεύμα, φθηνό νοίκι, πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας.

Και τα θαύματα έχουν τα όρια τους.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Το μόνο παρήγορο αυτό το ΣΚ είναι πως υπάρχει μια δημιουργική σιωπή πίσω από την πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα Παπανώτα
  • Αποφεύχθηκε νέο ατύχημα με τρένα στην ίδια ράγα χθες, σήμερα τράκαρε τρένο με δέντρο, γενικά σε άριστη κατάσταση οι σιδηρόδρομοι, μην το συζητάτε καν. Ούτε καν τα Τέμπη δεν μας έβαλαν μυαλό
  • Έκτακτο: με κλειδαρά μεταβαίνει ο Στέφανος στην Κουμουνδούρου υπό τους ήχους του “το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε”. Πληροφορίες πως θα το δηλώσει Airbnb
  • “Αν βγει ο Πολάκης θα είμαι κωπηλάτης”. Κλείνουν σιγά σιγά οι θέσεις για το νέο ηγετικό σχήμα στον ΣΥΡΙΖΑ