• emo.gr
  • Emotive
  • Εκτός από τη Γροιλανδία θέλει και την Ηλεία, έπεται η προσάρτηση του Καναδά, του Παναμά και του Καρδίτσης Παλαμά
Εκτός από τη Γροιλανδία θέλει και την Ηλεία, έπεται η προσάρτηση του Καναδά, του Παναμά και του Καρδίτσης Παλαμά

Μισοαστεία, μισοσοβαρά, η γερμανική τάση για κατάκτηση και υποδούλωση άλλων εθνών, παίζει να είναι και γονιδιακό ζήτημ

Αποκλειστικές πληροφορίες του emo.gr θέλουν τον Πρόεδρο Τραμπ να επιθυμεί την προσάρτηση και της Ηλείας εκτός της Γροιλανδίας.

Διότι η Greenland είναι διαρκώς παγωμένη και καθόλου πράσινη, ενώ η Ηλεία είναι η μόνη αληθινά πράσινη επαρχία.

Πιο ΠΑΣΟΚ και από τη Χαριλάου Τρικούπη, με σύγχρονες καλλιέργειες που απογειώνουν το μυαλό ως το διάστημα (αυτό ενδιαφέρει τον Μασκ) ένας νομός με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, που ασφαλώς αποτελεί διακαή πόθο του Προέδρου Τραμπ.

Είναι πιθανό το άγαλμα του να αντικαταστήσει το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία στην Ολυμπία. Μπορεί να γίνει στο πιο πορτοκαλομπορδοροδοκόκκινο.

Επίσης έπεται η προσάρτηση του Καναδά, του Παναμά και του Καρδίτσης Παλαμά. Από εκεί θα περάσει η διώρυγα που θα συνδέει Ηγουμενίτσα με Πλαταμώνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ναυσιπλοΐα, την ποντοπόρο ναυτιλία και την ακτοπλοΐα.

Ο Παλαμάς θα γίνει ο νέος Παναμάς και όποιος νοσταλγήσει Καναδά, ανεβαίνει και μια λίμνη Πλαστήρα να γουστάρει.

Μισοαστεία, μισοσοβαρά, η γερμανική τάση για κατάκτηση και υποδούλωση άλλων εθνών, παίζει να είναι και γονιδιακό ζήτημα.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις: μόνο πυρκαγιές, μεταγραφές, ίσως & νέα κόμματα!
  • Τρομακτική, τεράστια και ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό, ορατή από δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, οι καπνοί και η στάχτη φτάνουν στην Πελοπόννησο
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.