• emo.gr
  • Emotive
  • Σαρωτικός ανασχηματισμός ή όταν θα μείνουν λίγοι στη θέση τους
Σαρωτικός ανασχηματισμός ή όταν θα μείνουν λίγοι στη θέση τους

Η αντιστροφή του κλίματος δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αλλά θα γίνει αδύνατη αν ο ανασχηματισμός μετατεθεί για το Πάσχα

Προφανώς ο ανασχηματισμός δεν προαναγγέλλεται, αλλά οι φημολογίες επιμένουν και ενδεχομένως έχουν ισχυρή βάση.

Τα μηνύματα από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι καλά για την Κυβέρνηση η οποία έχει βρεθεί στα σχοινιά σε μια σειρά από θέματα.

Ο μόνος ανασχηματισμός που θα είχε νόημα είναι ένας σαρωτικός ανασχηματισμός. Έξω αυτοί που υστερούν σε έργο, αλλαγή χαρτοφυλακίου για πολλούς, είσοδος νέων, υπουργοποίηση υφυπουργών, περιφερειακή διάσταση της Κυβέρνησης, μείωση των εξωκοινοβουλευτικών.

Η ονοματολογία δεν έχει νόημα, αφού σε κάθε αναδόμηση υπάρχουν εκπλήξεις από καραμπόλες και όχι μόνο.

Αλλαγή Υπουργού όπως λένε τα σενάρια που κυκλοφορούν θα υπάρξουν στο Παιδείας, στο Υγείας, στο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο Περιβάλλοντος, στο Ανάπτυξης, πιθανώς και στο Οικονομίας.

Το ζητούμενο είναι η Κυβέρνηση να εκπέμψει μια καινούργια αρχή. Ο πολιτικός χρόνος επαρκεί, όμως τα φαινόμενα αλαζονείας είναι υπαρκτά και καθημερινά.

Αυτό λένε οι πληροφορίες γέρνει την πλάστιγγα προς τον ανασχηματισμό μετά την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η αντιστροφή του κλίματος δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αλλά θα γίνει αδύνατη αν ο ανασχηματισμός μετατεθεί για το Πάσχα.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μη γκρινιάζετε για το δάνειο της Αθήνας: άμα γίνει Βασιλιάς ο Δούκας, 75 meuro θα θέλει για τη συντήρηση των Ανακτορικών Κήπων
  • Δεν πήρε άδεια για την Α΄ Εθνική η Καλαμάτα; Κάπως έτσι ξεκινούν οι εξεγέρσεις
  • Αποκλείεται να υπάρχουν διεφθαρμένα κυκλώματα στις Πολεοδομίες: πρόκειται για παρεξήγηση, η αλήθεια θα λάμψει
  • Συμβιβάστηκε τελικά η Κυβέρνηση με το (μη) ασυμβίβαστο βουλευτή- Υπουργού στην πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος