• emo.gr
  • Emotive
  • Στην ανεργία ο προπονητής που πήγε να κόψει το μπάσκετ στον Φουρνιέ!
Στην ανεργία ο προπονητής που πήγε να κόψει το μπάσκετ στον Φουρνιέ!

Οι Νικς έδιωξαν τον Τίμποντο, ψάχνουν τον τίτλο και όχι ένα …τρίποντο.

Οι Νικς έδιωξαν τον Τίμποντο, ψάχνουν τον τίτλο και όχι ένα …τρίποντο.

Ο Τομ Τίμποντο έπειτα από μία πενταετία στη Νέα Υόρκη , είναι πλέον παρελθόν από τον πάγκο των Νιου Γιορκ Νικς.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης, όπως έγινε γνωστό δημοσιογραφικά από το ESPN, αφαιρεί τα καθήκοντα του head coach από τον 67χρονο Αμερικανό τεχνικό.

Οι Νιου Γιορκ Νικς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολής στο NBA, όπου αποκλείστηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς με 4-2 αν και το πάλεψαν.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης ολοκλήρωσε την regular season με 51 νίκες, οδηγώντας τη σε 50+ νίκες σε διαδοχικές σεζόν για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του 1990.

Η παρουσία σε τέσσερα συνεχή πλέι οφ, δεν οδήγησε στον πολυπόθητο τίτλο, μετά από δεκαετίες.

Οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν πως θέλουν άλλο προπονητή να χειριστεί το εξαιρετικό ρόστερ που έχουν.

Με Μπράνσον, Άντονι Τάουνς, Ανουνόμπι, Μπρίτζες έχεις στόχους, έχεις όνειρα, δε συμβιβάζεσαι με τους τελικούς στην Ανατολή.

Όσο για τη σύνδεση με τα καθ΄ημάς, ο Τίμποντο ήταν αυτός που έθεσε εκτός Νικς τον Φουρνιέ, με αποτέλεσμα την ανταλλαγή του και τελικά το πέρασμα του στην Ευρώπη.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄
  • Όλο και πυκνώνουν οι ενδείξεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πολιτικό πείραμα με στόχο τη διάσπαση του κομματικού ατόμου, ένα πείραμα που θα μείνει στην ιστορία ως “το πείραμα της πλατείας Κουμουνδούρου”