• emo.gr
  • Sport
  • Η κακή διαιτησία, ο κουρασμένος Σπανούλης, ο άδειος από ιδέες Σφαιρόπουλος
Η κακή διαιτησία, ο κουρασμένος Σπανούλης, ο άδειος από ιδέες Σφαιρόπουλος

Βουρ για το Game C , σε μια σειρά που έχει να επιδείξει όμορφο μπάσκετ μόνο για ένα ημίχρονο, το σημερινό πρώτο. Με 43-40 σκορ, 25-27 στο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα πολύ άγχος, πολλά λάθη και ο λιγότερο κακός να νικάει Σε κάθε επίπεδο..

Πολλά τα συμπεράσματα από το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ. Ο ΠΑΟ θα ήταν φαβορί ακόμη κι αν έχανε και αυτό το ματς στο τέλος.

Πατάει καλύτερα στο παρκέ, διαθέτει καλύτερο ρόστερ, έχει ξεκάθαρους προσανατολισμούς, έστω κι αν πολλά πράγματα δεν του βγαίνουν, λόγω κούρασης ή άγχους,

Ο Ολυμπιακός με 9 πόντους σε 15 αγωνιστικά λεπτά και συνολικά 23 στο δεύτερο ημίχρονο, δεν δικαιούται τίποτα από το ματς. Όμως:

Η διαιτησία χωρίς να καθορίσει το αποτέλεσμα, «κλείδωσε» το ματς με ένα φάουλ στον Παπαπέτρου που δεν θα το έδινε ούτε ο Πασκουάλ. Και σίγουρα όχι ο Αλβέρτης.

Σημειωτέον πως η διαφορά είναι στους 3 πόντους, ο ΠΑΟ μπορεί να κάνει φάουλ για να μη δεχτεί τρίποντο, είναι το αφεντικό του ματς, του αρκεί να μην αυτοκτονήσει.

Σαν σφύριγμα «δημοσίων σχέσεων» φάνηκε, αλλά μπορεί να είναι και τυχαίο. Άβυσσος ή η πενήντα αποχρώσεις των γκρι σφυριγμάτων.

Άλλοτε άφηναν τις επαφές, προς το τέλος σφύριζαν με το παραμικρό, γενικά δράμα.

Από εκεί και πέρα ο Βασίλης Σπανούλης είναι από τους μεγαλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες. Ή για να είμαστε ακριβείς αλλά δίκαιοι μάλλον ήταν. Η αστοχία του στο λέι απ που θα μείωνε στους 2 πόντους το ματς είναι ενδεικτική της κατάστασής του.

Μπορεί ίσως να κρίνει ένα παιχνίδι στη βραδιά του. Αποκλείεται πια να καθορίσει με την απόδοσή του μια ολόκληρη σειρά.

Έπαιξε πολύ και ασφαλώς για αυτό ευθύνεται ο Σφαιρόπουλος. Που έδειξε πως δεν είχε απάντηση στα δύο τριάρια (Λοτζέσκι, Ρίβερς) που ποστάριζαν συνέχεια κοντούς.

Που δεν έβαλε τον Παπαπέτρου στο 4 παρά μόνο στο τέλος στο σχήμα ανάγκης με «5» τον Πρίντεζη.

Που έδειξε πως οι κινήσεις στο ΟΑΚΑ ήταν απλά το plan …C όταν όλα στράβωσαν.

Σήμερα επέστρεψε σε όλες τις ορθόδοξες επιλογές που ο Πασκουάλ τις ξέρει καλύτερα και από τα δικά του plays.

Ο Μπράουν του βγήκε στο τέλος, ο Πρίντεζης με 5 αναπάντητους πόντους έδωσε ενδιαφέρον στο ματς, ο Ολυμπιακός πήγε σε ντράιβ, οι μπούκες έγιναν φάουλ, οι βολές δεν έγιναν πόντοι.

Plan C δεν υπήρξε απόψε για τον Σφαιρόπουλο, που έδειξε άδειος από ιδέες, ενώ ανακάτεψε και τα δίδυμα των γκαρντ που δούλευαν: Σπανούλης-Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς-Μάντζαρης.

Κάλυψε έτσι και το λάθος του Πασκουάλ

Ο Παπανικολάου ήταν συγκινητικός αλλά δεν έφτανε, ενώ ο Παπαπέτρου φαίνεται πως κατακλύζεται από άγχος μέσα στο ΣΕΦ. Οι ξένοι λίγα πράγματα, αλλά είναι τόσο συνηθισμένο αυτός φέτος για τον Ολυμπιακό, που είναι είδηση όταν έχουν καθοριστική συμβολή.

Βουρ για το Game C λοιπόν , σε μια σειρά που έχει να επιδείξει όμορφο μπάσκετ μόνο για ένα ημίχρονο, το σημερινό πρώτο. Με 43-40 σκορ, 25-27 στο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα πολύ άγχος, πολλά λάθη και ο λιγότερο κακός να νικάει Σε κάθε επίπεδο..

 

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Το παγκόσμιο χωριό είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό: πυροβόλησε πέρυσι στην Πετρούπολη, συνελήφθη φέτος στη Λυών
  • Κινέζικο δίκτυο απατεώνων σε χιλιάδες ιστοσελίδες: μούφα, λαμογιά και τα μυαλά στις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
  • Τετάρτη του Πάσχα, η πρώτη εργάσιμη μετά τα Θεία Πάθη, ή της εφέσεως: για το Μάτι συνολικά αλλά και για την αποφυλάκιση του πρώην αρχηγού της Χ.Α.
  • Σε F-4 ο εξάστερος ΠΑΟ μετά από 12 χρόνια και την εποχή Διαμαντίδη. Κέντρικ Ναν, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας και κύριος λόγος της τεράστιας επιτυχίας