• emo.gr
  • Emotive
  • Ο Πρωθυπουργός της Δευτέρας (Φοράς)
Ο Πρωθυπουργός της Δευτέρας (Φοράς)

Συντάξεις στα 35, επιδόματα για κάθε λόγο, αυξήσεις στους μισθούς μέσω της ΑΤΑ, συντάξεις για αντιστασιακούς στα Μνημόνια , δάνεια για την αγροτιά, πτυχία για τους νέους, κατώτατος μισθός Ελβετίας, πρόνοια και περίθαλψη Σουηδίας.
Και άμυνα Γαλλίας!

O Αλέξης Τσίπρας υπεσχέθη ρητά πως θα …κααργήσει τον Πτωχευτικό Κώδικα (παίζει και να τον κρατήσει δηλαδή μετά από διαπραγμάτευση), κίνηση ματ, δέσμευση που αναμένεται να καλύψει τη διαφορά που δείχνουν στα γκάλοπ τα τσοντοκάναλα
«Δεσμευόμαστε στον ελληνικό λαό: Ο πρώτος νόμος που θα καταργηθεί μόλις επανέλθουμε στη διακυβέρνηση του τόπου, θα είναι αυτός (σ.σ. πτωχευτικό).
Συνέχισε με τρομερό ρεπρίζ:
“Το πρώτο που θα κάνουμε τη δεύτερη φορά, θα είναι να πάρουμε τα κλειδιά της οικονομίας από το παρασιτικό κεφάλαιο”.

Βασικό αυτό θα είναι το δεύτερο τη δεύτερη φορά, αλλά μπορεί και να τα φέρει σο ίδιο Νομοσχέδιο

Ανέλυσε παραπάνω αυτή τη φορά, το όραμα για τη δεύτερη φορά

Με Συστημική τράπεζα υπό Δημόσιο μανατζμεντ. Με αξιοποίηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας. Με παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και όχι στην ελιτ. Με προστασία της λαϊκής κατοικίας αλλά και με μια στεγαστική πολιτική που βάζει ως προτεραιότητα το δικαίωμα κάθε πολίτη στη στέγη, ως ανθρώπινο δικαίωμα» .

Οι ελίτ μόνο φρυγανιές. Και Αναπτυξιακή τράπεζα. Αξιοποιημένη. Και ζιζανιοκτόνο στο παρασιτικό κεφάλαιο.

Κι όποιος έχει λεφτά να τα κάνει Ομόλογα ΕΤΒΑ 

Ο κ. Τσίπρας τους έτριξε τα δόντια: «η δεύτερη φορά θα έρθει, όσο και να σας στηρίζει η ελίτ που ευνοείτε με τη παντοδυναμία του χρήματος και των μέσων. Και η δεύτερη φορά να το ξέρετε, θα είναι αλλιώς. Όχι για εμάς, ούτε για εσάς. Για τον ελληνικό λαό».

Συντάξεις στα 35, επιδόματα για κάθε λόγο, αυξήσεις στους μισθούς μέσω της ΑΤΑ, συντάξεις για αντιστασιακούς στα Μνημόνια , δάνεια για την αγροτιά, πτυχία για τους νέους, κατώτατος μισθοί Ελβετίας, πρόνοια και περίθαλψη Σουηδίας.

Και άμυνα Γαλλίας. Διότι διερωτήθη ο εν αναμονή Πρωθυπουργός της Δευτέρας Φοράς:

Τι θα κάνετε αν αύριο έρθει γεωτρύπανο Νότια ή Ανατολικά της Κρήτης ;Τι θα κάνετε αν παραβιαστεί ο 28ος Μεσημβρινός Δυτικά. Δηλαδή αν διεξαχθούν έρευνες εντός της οριοθετημένης πρόσφατα ΑΟΖ με την Αίγυπτο; Αν δηλαδή δεν έχουμε απλά παραβίαση δυνητικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά αν έχουμε παραβίαση κατοχυρωμένων κυριαρχικών δικαιωμάτων;»

Πείτε κύριε Μητσοτάκη τι θα κάνετε.

Κι αν δεν ξέρετε, περάστε από την …Κουμουντουρού να σας τα πούμε, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ολοκληρωμένο πλάνο αντίδρασης όχι μόνο για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τα ελληνοαλβανικά, τα ελληνομαροκινά και τα ελληνοαζέρικα.

Και βασικά μην ξεχνάτε πως η δεύτερη φορά έρχεται με βήμα ταχύ. Τα σκυλιά αλυχτάνε το καραβάνι προχωρά και ξανά προς τη δόξα τραβά.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο Πρωθυπουργός της Δευτέρας, μόνο και μόνο για να χαλάει όλα τα Σαββατοκύριακα του Κυριάκου.

(Το συνθηματικό για τη δεύτερη με φόρα φορά, είναι τα δύο δάχτυλα στο στόμα, όπως στη φωτό)

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη