• emo.gr
  • Emotive
  • Ανασχηματισμός ή “Άννα μην κλαις”
Ανασχηματισμός ή “Άννα μην κλαις”

μιλάνε για νίκες που το μέλλον θα φέρει

Από χθες ιδίως και όλο το ΣΚ γινόταν μεγάλος χαβαλές με τον ανασχηματισμό. Τώρα που κάθισε η μπίλια σας δίνουμε όλα τα σχόλια της emo.team (και ως απάντηση στους τολμηρούς φίλους που έκαναν και εκτιμήσεις, στέλνοντας μας απανωτά μηνύματα στο emo.feedback@gmail.com )

-Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν κυβερνά ο Κώστας Σημίτης;

Ο Βενιζέλος γιατί δεν μπήκε στην Κυβέρνηση, το είχατε σίγουρο αφού. Και Υπερυπουργό μάλιστα.

Που πάει η χώρα χωρίς το Χάρη Θεοχάρη στο τιμόνι της πιο βαριάς βιομηχανίας που επινοήθηκε ποτέ;

-Άννα μην κλαις, μιλάνε για νίκες που το μέλλον θα φέρει.

Το παν σε ένα ανασχηματισμό είναι να βρεις τη “λογική” του. Εντός ή εκτός εισαγωγικών.

Προφανώς και είναι ένας ανασχηματισμός με ονοματεπώνυμο που πρέπει να πληρώσει για τις αρρυθμίες και τα λάθη: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εκτός Κυβέρνησης αλλά όχι αποστρατεία, στον πάγκο απλά για ανάσες. Διότι:

-Ο Τάκης γύρισε (αλί αλί και τρισαλί τετράκις και πεντάκις Κυβέρνηση δε γίνεται άμα λείπει ο Τάκης) σε άλλο πόστο, ξεκούραστος και ευθυτενής, πάει για δόξες άλλες, για νέους θριάμβους.

-Χαρδαλιάς και Κικίλιας τα έδωσαν όλα στον καιρό της πανδημίας, απόκαμαν, αλλάζουν πόστο, βγαίνουν από την πρώτη γραμμή, διατηρούν όμως θέση στην Κυβέρνηση.

-Το αντεμβολιαστικό Κίνημα είναι γνωστό εδώ και καιρό πως βασικά έχει πηγή τα βάθη της υπερ- και ακρο- δεξιάς, υπερσυντηρητικούς κύκλους, με έντονες τις θρησκευτικές αναφορές, οπότε ο Θάνος Πλεύρης παίρνει τη δύσκολη αποστολή, τον άμεσα μετρήσιμο στόχο της αύξησης των εμβολιασμών.

-Αποστολάκης προς το παρόν. Έπονται Δραγασάκης, Βαρουφάκης και για το τέλος Παύλος Πολάκης.

stratos2

Τέτοια μεταγραφή είχε να σκάσει από τότε που ο Στράτος Αποστολάκης πήγε στον ΠΑΟ και είχαν φρικάρει και τότε οι κόκκινοι. Αποστασία και τότε και τώρα ο ναύαρχος θα έπρεπε να αποκρούσει τα σουτ από τα αριστερά, τα πέναλτυ του Φούνες που είναι έξαλλος μαθαίνουμε.

-Ο Στράτος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή όμως, ο Ναύαρχος όχι και αν τελικά δεν τα ξαναγυρίσει, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη πατάτα στην ιστορία των ανασχηματισμών του τόπου.

-Το σαν από βγαλμένο πλάνο από ταινία του Ταραντίνο, είναι λίγες λίγες εκατοντάδες μέτρα από το χώρο ανακοίνωσης του ανασχηματισμού κηδευόταν ο Άκης, που είχε θητεύσει στα περισσότερα Υπουργεία, ξεχασμένος από όλους τους πάλαι ποτέ συντρόφους του.

-Η γκρίνια από δεξιά, η μουρμούρα, το κράξιμο ενίοτε, φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Και ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Αντρέας Κατσανιώτης μέσα, Υφυπουργοί, στο πλαίσιο της περιφερειακής διάστασης και με το βλέμμα λοξό στις εκλογές που άρχισαν να ψήνονται.

Διότι όπως προείπαμε μιλάνε για νίκες που το μέλλον θα φέρει.

Και οι νίκες είναι νίκες για τους οπαδούς. Ακόμα και αν παίζεις με τον Πλατανιά (Αριστερής) Ραχούλας.

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη