• emo.gr
  • Sport
  • Φινλανδική λαμογιά!
Φινλανδική λαμογιά!

H φινλανδική εταιρεία Nokian Tyres αποδέχτηκε τις κατηγορίες: παρέδιδε σε Δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου για δοκιμή διαφορετικά ελαστικά από αυτά που διέθετε στο εμπόριο.

H φινλανδική εταιρεία Nokian Tyres αποδέχτηκε τις κατηγορίες: παρέδιδε σε Δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου για δοκιμή διαφορετικά ελαστικά. Η Nokian, με σκοπό να λάβει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα συγκριτικά τεστ ελαστικών, σε σχέση με τους βασικούς ανταγωνιστές της, κατασκεύαζε καλύτερης ποιότητας λάστιχα αποκλειστικά για τα τεστ, από αυτά που πουλούσε στους καταναλωτές. Αν τα διέθετε στην αγορά το κόστος θα ήταν σαφώς υψηλότερο από αυτό των ανταγωνιστών της.

Ο ίδιος ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Άρι Λεχτοράντα ομολόγησε: «…τα συγκεκριμένα ελαστικά που δίναμε στους Δημοσιογράφους, τα κατασκευάζαμε ειδικά για τις δοκιμές τους και διέθεταν καλύτερες προδιαγραφές από αυτά που διαθέτουμε στο εμπόριο…».

Σημειώστε πως παρά την προφανή λαμογιά, σπανίως η εταιρεία έβγαινε πρώτη στα συγκριτικά τεστ. Λάμβανε όμως σχετικά καλές βαθμολογίες, τις οποίες και δεν θα έπαιρναν ποτέ τα ελαστικά που έφταναν στο τελικό καταναλωτή με τη φίρμα της

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Ζοτς επανήλθε στον ΠΑΟ, μια επιστροφή που ήταν λογικό να συμβεί. Απλά ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και κυρίως η συγκυρία να μην έχει ομάδα ο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός να θέλει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
  • Πάει κι ο Στάρμερ: πάνε για 7ο Πρωθυπουργό μετά το Brexit οι Άγγλοι. Μνημονιάρες μόνο με 4 Π/θ βγάλαμε εμείς, για να δείτε την ποιοτική διαφορά
  • Με το καλοκαίρι θα ασχοληθεί κανείς ή όλοι με Μουντιάλ, κόμματα και εκλογές;
  • Συνθήκη των Βερσαλλιών σημαίνει ιστορικά κι άλλο πόλεμο και δώσε πόλεμο