• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Κάπου Κατά (από εδώ) -(ε)ίν(αι) (δ)εν- είναι η ανάπτυξη!
Κάπου Κατά (από εδώ) -(ε)ίν(αι) (δ)εν- είναι η ανάπτυξη!

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι μετά από χρόνια λιτότητας και μέτρων, «ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ανάπτυξη, επενδύσεις και απασχόληση”

Η πιο κρίσιμη συζήτηση είναι αυτή για τις επενδύσεις και την ανάπτυξη» υποστήριξε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Γίρκι Κατάινεν, αντιπρόεδρο της Κομισιόν, ο οποίος και μίλησε για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα υποβοηθήσουν τον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι μετά από χρόνια λιτότητας και μέτρων, «ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ανάπτυξη, επενδύσεις και απασχόληση».

Τόνισε παράλληλα, ότι η συμφωνία του καλοκαιριού προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018, σημειώνοντας ωστόσο, ότι αυτό θα επιτευχθεί μόνο εφόσον υπάρξει αναπτυξιακή ώθηση.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το “Χωριάτικο”. Έχει και ΓΕΝΟΠ, συνδικαλιστές, υπεράκτιες, ολίγον από ΚΟΥΤΒ, μια ελληνική ομορφιά, μια θέα σαν το Ημεροβίγλι όταν κοιτάς το γκρεμό προς τα κάτω. Κυκλοφορεί και φήμη για επόμενο ανάλογο χτύπημα των αρχών σε πασίγνωστη αλυσίδα καφέ.
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος