• emo.gr
  • Emotive
  • “Κι αν είμαι ροκ, μη με φοβάσαι!”
“Κι αν είμαι ροκ, μη με φοβάσαι!”

Με τον τρόπο αυτό εναρμονίζεται με τη γραμμή της θλίψης και του θρήνου, με μια “σκοτεινή” επιλογή, από πλευράς μουσικής, αλλά και περιεχομένου Νομοσχεδίου.

Με «ροκ» διάθεση και κυρίως αμφίεση, πήγε ο Χρήστος Καραγιαννίδης στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. Μέσα από το σακάκι, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ φορούσε ένα T-shirt του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Joy Division και πιο συγκεκριμένα του δίσκου τους «Unknown Pleasures», ο οποίος κυκλοφόρησε το 1979.

Με τον τρόπο αυτό εναρμονίζεται με τη γραμμή της θλίψης και του θρήνου, με μια “σκοτεινή” επιλογή, από πλευράς μουσικής, αλλά  και περιεχομένου Νομοσχεδίου.

Εμείς πάλι προτείνουμε Παπακωνσταντίνου..

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το “Χωριάτικο”. Έχει και ΓΕΝΟΠ, συνδικαλιστές, υπεράκτιες, ολίγον από ΚΟΥΤΒ, μια ελληνική ομορφιά, μια θέα σαν το Ημεροβίγλι όταν κοιτάς το γκρεμό προς τα κάτω. Κυκλοφορεί και φήμη για επόμενο ανάλογο χτύπημα των αρχών σε πασίγνωστη αλυσίδα καφέ.
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος