• emo.gr
  • Emotive
  • “Κι αν είμαι ροκ, μη με φοβάσαι!”
“Κι αν είμαι ροκ, μη με φοβάσαι!”

Με τον τρόπο αυτό εναρμονίζεται με τη γραμμή της θλίψης και του θρήνου, με μια “σκοτεινή” επιλογή, από πλευράς μουσικής, αλλά και περιεχομένου Νομοσχεδίου.

Με «ροκ» διάθεση και κυρίως αμφίεση, πήγε ο Χρήστος Καραγιαννίδης στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. Μέσα από το σακάκι, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ φορούσε ένα T-shirt του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Joy Division και πιο συγκεκριμένα του δίσκου τους «Unknown Pleasures», ο οποίος κυκλοφόρησε το 1979.

Με τον τρόπο αυτό εναρμονίζεται με τη γραμμή της θλίψης και του θρήνου, με μια “σκοτεινή” επιλογή, από πλευράς μουσικής, αλλά  και περιεχομένου Νομοσχεδίου.

Εμείς πάλι προτείνουμε Παπακωνσταντίνου..

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Κέρδισε τη Μονακό και πέφτει με τη Βαλένθια ο ΠΑΟ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Κέρδισε και τον Σορτς που έκανε μεγάλη εμφάνιση μέσα στο καμίνι του ΟΑΚΑ
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι η καταστροφή της διπλωματίας λένε, πράγμα παράξενο, δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα, όλοι πέσαν από τα σύννεφα
  • Σύμφωνα με το 2ο Νόμο της εκλογομαγειρικής και της διαπλανητικής ισορροπίας, “νέα πλεονάσματα ανακαλύπτονται όσο οι δημοσκοπήσεις έχουν ελλείμματα”
  • Με Αλβέρτο του Μονακό ξεκινά η μέρα, με Μονακό στο μπάσκετ ο ΠΑΟ για τα πλέι ιν θα κλείσει