• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Κραθρεφτάκι να λάμπει, από το Άμπου Ντάμπι
Κραθρεφτάκι να λάμπει, από το Άμπου Ντάμπι

Στο περιθώριο της διάσκεψης και των διμερών επαφών του, ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα

«Φρένο» στα σενάρια για πρόωρες εκλογές έβαλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται με αφορμή τη διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

«Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα», φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά αφού πρώτα αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα.

Στο περιθώριο της διάσκεψης και των διμερών επαφών του, ο Πρωθυπουργός  -σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά -έκανε λόγο για επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα. Αναφέρθηκε εκτενώς στις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν σωρεία θεμάτων για τη δεύτερη αξιολόγηση, τα εθνικά θέματα, το Κυπριακό που βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, καθώς και για τις σχέσεις Ε.Ε. – Τουρκίας, οι οποίες είναι τεταμένες αφενός για τοπροσφυγικό, αφετέρου για την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.

Νωρίτερα, υπήρξαν διαρροές εκ μέρους τουΜεγάρου Μαξίμου, σύμφωνα με τις οποίες διαψεύδονται τόσο η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες,  όσο και τα σενάρια που διακινούνται για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης.

 (με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ)

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το “Χωριάτικο”. Έχει και ΓΕΝΟΠ, συνδικαλιστές, υπεράκτιες, ολίγον από ΚΟΥΤΒ, μια ελληνική ομορφιά, μια θέα σαν το Ημεροβίγλι όταν κοιτάς το γκρεμό προς τα κάτω. Κυκλοφορεί και φήμη για επόμενο ανάλογο χτύπημα των αρχών σε πασίγνωστη αλυσίδα καφέ.
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος