• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Χάος και στα δρομολόγια του ΟΣΕ
Χάος και στα δρομολόγια του ΟΣΕ

Απεγκλωβίστηκε ο συρμός στο Δομοκό. Αιτία της ακινητοποίησης του συρμού είναι το ψύχος, το οποίο σε αγαστή συνεργασία με την ελλιπή συντήρηση, έχει προκαλέσει προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Περίπου τριακόσιοι επιβάτες  εγκλωβίστηκαν σε τρένο στην περιοχή του Δομοκού, λόγω βραχυκυκλώματος στην αμαξοστοιχία όπου επέβαιναν.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πλησιάσει άλλη μηχανή, για να συνεχιστεί το δρομολόγιο. Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα δεν μπορεί να προσεγγίσει άλλη μηχανή προς το παρόν από τον  Παλαιοφάρσαλο, που είναι ο πλησιέστερος σταθμός.

Αιτία της ακινητοποίησης του συρμού είναι το ψύχος, το οποίο σε αγαστή συνεργασία με την ελλιπή συντήρηση, έχει προκαλέσει προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Γύρω στις 15:00 το πρόβλημα “στα κλειδιά” λόγω παγετού αποκαταστάθηκε, αλλά χρειάστηκαν ώρες γιανα φτασει στο Λιανοκλάδι.

Αλυσιδωτές πολύωρες καθυστερήσεις προκλήθηκαν από την ακινητοποίηση (σε δυο φάσεις) του τρενου στο Δομοκό.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μπήκε στην μικροπολιτική ατζέντα και η Τούνη. Έπονται οι “Ούνοι”
  • Η νίκη του AfD στη Σαξονία επαναφέρει τη Γερμανία στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Οι τωρινές γενιές Γερμανών δεν ντρέπονται όπως οι προηγούμενες για τις ναζιστικές θηριωδίες
  • Μετά τον Τζολάκη και ο Μουζακίτης στη Χαλ. Έγινε πρόταση και στον Τσουκαλά, αλλά αυτός δε φεύγει με τίποτα
  • Η καλύτερη από όλες τις “καλές ιδέες” είναι να ανοίξουν οι “ντουλάπες” όσων άσκησαν εξουσία να δούμε πόσους “σκελετούς” κρύβουν