• emo.gr
  • Sport
  • Όταν ο Τραμπ “νουθετεί” την Toyota!
Όταν ο Τραμπ “νουθετεί” την Toyota!

Με τις κινήσεις αυτές από τα social media, ο νέος Πρόεδρος δείχνει αποφασισμένος να προστατεύσει την παραδοσιακή αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν θα αφήσει τα εμπορικά Corolla να παραχθούν εκτός εδάφους των ΗΠΑ.

Προειδοποίηση στην Toyota να μην προχωρήσει στα σχέδιά της για την κατασκευή εργοστασίου στη Μπάχα στο Μεξικό απηύθυνε ο νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε λίγες μέρες αναλαμβάνει καθήκοντα.

«Αποκλείεται» υπογράμμισε ο κ. Τραμπ, προαναγγέλλοντας «τεράστιους τελωνειακούς δασμούς» για την Toyota, μέσω ανάρτησής του στο Twitter

O εκλεγμένος πρόεδρος είχε διατυπώσει παρόμοιες απειλές την Τρίτη εναντίον της αμερικανικής General Motors. Μετά την ανάρτηση του μηνύματος,όπως ήταν φυσιολογικό, η μετοχή της Toyota κατέγραψε πτώση στη Wall Street.

Με τις κινήσεις αυτές από τα social media, ο νέος Πρόεδρος δείχνει αποφασισμένος να προστατεύσει την παραδοσιακή αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν θα αφήσει τα εμπορικά Corolla να παραχθούν εκτός εδάφους των ΗΠΑ.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Αίφνης ανακάλυψαν 45 δις παραοικονομία (εκτίμηση στο 21% του ΑΕΠ). Με την Αγία Οικοδομή δεν τα έβαλε ποτέ κανείς
  • 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο. Κερδάμε σαφώς και πάμε ολοταχώς για 6,7% (έξι επτά) που είναι και της μόδας
  • Μήπως να καταργήσουμε και τα πατίνια κάτω από τα 15 και όχι μόνο τα σόσιαλ;
  • Πιάστηκε τελικά οπλισμένος στην Πάτρα, έτοιμος να φύγει για Ιταλία ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε γυναίκες υπαλλήλους σε Κεραμεικό και Λουκάρεως, εκθέτοντας την ΕΛΑΣ