• emo.gr
  • Slider
  • Τελικές εκλογικές προβλέψεις
Τελικές εκλογικές προβλέψεις

το 90% των δημοσκοπήσεων θα διαψευστεί οικτρά

Εκλογές χωρίς προβλέψεις δεν νοούνται.

Είναι το εθνικό σπορ αυτές τις μέρες , καθώς εννοείται πως όλοι οι Έλληνες ξέρουν επακριβώς το αποτέλεσμα τουλάχιστον μια δυο μέρες πριν. Ακόμη κι αυτοί που δεν ασχολούνται με την πολιτική.

Αυτές οι εκλογές μοιάζουν ξενέρωτες προγνωστικά: με τις ευρωεκλογές ένα μήνα πριν, τι να πει κανείς και τι να ομολογήσει: γυρνάει το ματς βέβαια, αλλά σε τέσσερα χρόνια.

Οπότε το βάρος της πρόβλεψης πέφτει στην αυτοδυναμία την οποία η ΝΔ θα κατακτήσει αν ισχύσουν αθροιστικά τρεις προϋποθέσεις:

-αν δεν κάνει πολλή ζέστη και πάει ο κόσμος να ψηφίσει, ειδικά οι 65+, αλλά και οι 25-

-αν μείνουν εκτός Βουλής τα 15 από τα 20 κόμματα που συμμετέχουν

-αν ξημερώσει (σε χάνω) η Δευτέρα με αυτοδυναμία, τότε το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

Παρά λοιπόν το γεγονός πως αυτή τη φορά όλοι βρίσκουν το νικητή, τα πράγματα θα εξελιχθούν σε θρίλερ:

-Η διαφορά μεταξύ ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτω από 8% ή πάνω από 10%. Το 9% και κάτι ψιλά που είδαμε στο 90% των δημοσκοπήσεων θα διαψευστεί οικτρά.

-Το ΚινΑλ είναι τρίτο κόμμα με πάνω από 7% να μετακινούνται προς τη ΝΔ, χωρίς να περιμένουν τη συγκυβέρνηση. Μόνοι τους, αυτενεργώντας.

-Το ΚΚΕ χάνει 14 ψήφους σε σχέση με τις Ευρωεκλογές και συγκαλείται έκτακτο συνέδριο της κεντρικής επιτροπής να εξετάσει διεξοδικά το ζήτημα.

-Η Μέρα 25 μπαίνει στη Βουλή με 3,91%. Αντίθετα χάνουν την είσοδο τόσο η ΧΑ (2,8% ) όσο και η Ελληνική Λύση (2,99%)

-Η Πλεύση Ελευθερίας φλερτάρει με το 3%, αλλά τελικά τσακώνονται και απομακρύνεται προς τα κάτω, Λαφαζάνης, τι είχες Πάνο τι είχα πάντα, Λεβέντης με 2,2% θα είναι ο κορμός της Οικουμενικής Κυβέρνησης που θα προκύψει.

Καλό βόλι και μιας και όλοι σας προτρέπουν να ψηφίσετε με την καρδιά ή με το μυαλό, ένα είναι βέβαιο: θα ψηφίσετε με το χέρι και την ευχή να μη γίνετε κοψοχέρηδες σε λίγους μήνες…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το “Χωριάτικο”. Έχει και ΓΕΝΟΠ, συνδικαλιστές, υπεράκτιες, ολίγον από ΚΟΥΤΒ, μια ελληνική ομορφιά, μια θέα σαν το Ημεροβίγλι όταν κοιτάς το γκρεμό προς τα κάτω. Κυκλοφορεί και φήμη για επόμενο ανάλογο χτύπημα των αρχών σε πασίγνωστη αλυσίδα καφέ.
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος