• emo.gr
  • Sport
  • Κι άλλη ομάδα εγκατέλειψε το “τρένο” της Α2
Κι άλλη ομάδα εγκατέλειψε το “τρένο” της Α2

Υπάρχει μια οικονομική λύση που αφορά όλες τις ομάδες

Η φετινή Α2 κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών μετρά ήδη δύο απώλειες, προτού καν βγει ο Αύγουστος

Μετά το Κολλέγιο Ανατόλια από τη Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΣ Γιάννενα απεσύρθη επίσημα από το δεύτερο τη τάξει Πρωτάθλημα, μετά τη σχετική επιστολή του προς την ΕΟΚ.

Μετά τη θριαμβευτική του περσινή πορεία στη Β΄Εθνική και την άνοδο, τα προβλήματα δεν επιτρέπουν στην ομάδα της Ηπείρου να αγωνιστεί στην Κατηγορία και μοιραία θα επιστρέψει στα τοπικά Πρωταθλήματα.

Οι αρχικές 18 ομάδες της Α2 (υποβιβάζονται 6) είναι ήδη 16, ενώ κι άλλες βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (με πιο γνωστή την περίπτωση του Αγρινίου)

Γίνονται προσπάθειες σε αρκετές περιπτώσεις να βρεθούν οι χορηγοί για να μπορέσουν οι ομάδες να ανταπεξέλθουν στα έξοδα της Κατηγορίας και να φτιάξουν ρόστερ που να μπορεί να σταθεί στην Α2.

Είναι προφανές πως όσο αργούν οι λύσεις στην αγορά λιγοστεύουν, καθώς ήδη οι περισσότεροι παίκτες έχουν βρει ομάδα και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ιδίως κάποιες επαρχιακές ομάδες με αμφίβολα τα εισιτήρια λόγω κορωνοϊού και ανελαστικά τα έξοδα μετακινήσεων, βρίσκονται σε δεινή θέση.

Μία λύση για όλους που έχει συζητηθεί, χωρίς όμως να υπάρχει φως στο τούνελ, είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος, το οποίο και με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Β΄, θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των συνδρομητικών ή ακόμη και των ελεύθερων καναλιών.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο. Κερδάμε σαφώς και πάμε ολοταχώς για 6,7% (έξι επτά) που είναι και της μόδας
  • Μήπως να καταργήσουμε και τα πατίνια κάτω από τα 15 και όχι μόνο τα σόσιαλ;
  • Πιάστηκε τελικά οπλισμένος στην Πάτρα, έτοιμος να φύγει για Ιταλία ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε γυναίκες υπαλλήλους σε Κεραμεικό και Λουκάρεως, εκθέτοντας την ΕΛΑΣ
  • Κάτι μάθαμε και σήμερα: Οι εταιρείες security, οι οποίες αμείβονται με μύρια κάθε χρόνο από το Δημόσιο για υπηρεσίες φύλαξης, έχουν “δικαίωμα μόνο οπτικού ελέγχου”