• emo.gr
  • Emotive
  • Στη μπάντα, στη μπάντα, να έρθει ο Λοσάντα
Στη μπάντα, στη μπάντα, να έρθει ο Λοσάντα

Φανταστείτε ένα σχήμα με Σκέρτσο και Πολάκη μαζί. Ο ένας να λέει πως δεν υπάρχει μελέτη που να ενοχοποιεί τα σώματα ασφαλείας για διασπορά, ο άλλος να κάνει κριτική στα εμβόλια, λέγοντας πως δεν πιάνουν τη μετάλλαξη, κάτι που έλεγε από πέρυσι, που δεν υπήρχε η Δέλτα, αλλά ένας μεγάλος πολιτικός και προνοεί και προβλέπει.

Στα ΄70ς μεσουρανούσε στον Ολυμπιακό ο Χούλιο Λοσάντα. Εμείς οι πιτσιρικότεροι δεν τον θυμόμαστε, μόνο το σύνθημα που ακουγόταν για χρόνια έμεινε χαραγμένο στη συλλογική οπαδική μνήμη: Στη μπάντα στη μπάντα, έρχεται ο Λοσάντα.

λοσαντα

Μεριάξτε να διαβεί.

Έτσι κι ο Αλέξης Τσίπρας απαιτεί (και λογικά) από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να κάνει στην άκρη αν δε θέλει ή δεν μπορεί, αν έλθει αυτός που και θέλει αλλά κυρίως μπορεί.

(Προσέξτε το βλέμμα του Χουλιο και του Αλέξη, πόσο μοιάζουν, στη δίψα για διάκριση).

Και πολύ σωστά δε ζητάει εκλογές. Να φύγει ο Μητσοτάκης και θα δούμε τι θα κάνουμε. Να φτιάξουμε μια Κυβέρνηση μειοψηφίας, μια διορισμένη και ταγμένη να βγάλει τον τόπο από την υγειονομική κρίση.

Φανταστείτε ένα σχήμα με Σκέρτσο και Πολάκη μαζί. Ο ένας να λέει πως δεν υπάρχει μελέτη που να ενοχοποιεί τα σώματα ασφαλείας για διασπορά, ο άλλος να κάνει κριτική στα εμβόλια, λέγοντας πως δεν πιάνουν τη μετάλλαξη, κάτι που έλεγε από πέρυσι, που δεν υπήρχε η Δέλτα, αλλά ένας μεγάλος πολιτικός και προνοεί και προβλέπει.

Μη χάνουμε το δάσος όμως. Το θέμα είναι να γυρίσει ο Αλέξης στο Μαξίμου. Άμεσα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όπως οι Έλληνες κάποτε παρακάλεσαν τον Καποδίστρια να αναλάβει τις τύχες του κράτους έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς.

Δυστυχώς είναι κάθε λέξη του Συντάγματος κι έτσι δεν μπορούμε να το αναστείλουμε για 7+7 χρόνια. Μετά από 14 έτη, η Ελλάδα στα στιβαρά χέρια του Αλέξη θα είναι μια άλλη χώρα, δίχως κατοχή και πείνα, χωρίς ρετσίνα.

Υπάρχουν μόνο δύο θέματα αν ξεπεράσουμε το Σύνταγμα.  Να ορίσουμε έναν Υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.

Να τον δει ο κορωνοϊός να κάνει πίσω, να εκλογικεύσουν τις συμπεριφορές τους οι ανεξέλεγκτοι Έλληνες, να φτιάξει ΜΕΘ, να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές, να κάνει όλα όσα δεν έγιναν τα τελευταία 47 χρόνια της Μεταπολιτεύσεως.

Με Αλέξη στο τιμόνι, σαν άλλο Λοσάντα υπάρχει ακόμη μια λεπτομέρεια που χαλάει τη σούπα και το αρμονικό με τη φύση και το σύμπαν σχέδιο: ο Χούλιο έπαιξε μπαλίτσα μαζί με τον Υβ, ο Αλέξης με ποιον θα συνδυαστεί, να κάνει ένα ένα-δύο της προκοπής: με τον Κουτσούμπα δεν παίζει, με το Βαρουφάκη δε μιλάει, στον ΚινΑλ θέλουν πίσω τους ψηφοφόρους τους, μόνο ο Βελόπουλος που γνωρίζει και τα θέματα της υγείας καλά παίζει.

Αν του φωνάξουν καμιά 300ριά την ώρα που προσέρχεται στη Βουλή “Υβ, Υβ, Υβ” το σύνθημα θα έχει δοθεί και ο νέος συνασπισμός θα είναι γεγονός.

Διότι ας μην κρυβόμαστε άλλο: τον Καμμένο πολλοί εμίσησαν, τη θέση του στην Κυβέρνηση επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ουδείς!

ΥΓ: Και όσοι νομίζουν πως κάνουμε χαβαλέ ας δουν εδώ ποιος δίνει γραμμή στην Κουμουνδούρου.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Θυμός για Πογιέτ που λήγει και το συμβόλαιο του. Λογικά δε θα παραμείνει στον πάγκο μετά το κάζο στη Γεωργία, την οποία αντιμετώπισε τόσο φοβικά, λες κι έπαιζε με τη Γερμανία
  • Αποκλεισβίλι στα Πεναλτάτζε
  • Για τον Αμερικάνο Γελεβουρδέζο που έριξε το πλοίο πάνω στη γέφυρα θα μιλήσει κανείς;
  • Πρόταση …μορφής