• emo.gr
 • Emotive
 • Επιστρέφουν οι εκδρομείς και οι καρχαρίες
Επιστρέφουν οι εκδρομείς και οι καρχαρίες

Τα έχουν όλα τακτοποιημένα οι σωστοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές, έχουν πρόγραμμα εμφανίσεων και αντίστοιχα οι ψηφοφόροι έχουν φτιάξει το δικό τους πρόγραμμα εξαφανίσεων.

Ένα καημό να φύγουν οι εκδρομείς, να αδειάσει η Αθήνα και άλλο ένα καημό να γυρίσουν. Όχι όλοι μαζί, Σε δόσεις “ο Θεοδόσης” που λέγαμε στον καιρό του Χρηματιστηρίου, ένα τέταρτο του αιώνα πίσω.

Επέστρεψαν χθες πολλοί, σήμερα ακόμη περισσότεροι, θα γυρνάνε μέχρι την Κυριακή του Θωμά, εκτός από αυτούς που θα κάνουν γέφυρα με το καλοκαίρι (ψιλοσυνταξιούχοι, ψιλοάνεργοι, ψιλοεισοδηματίες και λοιπές συντηρητικές δυνάμεις) και θα γυρίσουν το Φθινόπωρο ή όταν οι προοπτικές της οικονομίας φανούν ευοίωνες.

Για να μην υπάρχει μπροτιλιάρισμα (μποτιλιάρισμα μετά των αδελφών, ήτοι μπρο) χρειάζονται καινοτόμες λύσεις. Να γυρνάν με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ, να προηγούνται οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού, να γυρίσουν πρώτα οι Παναθηναϊκοί που παίζουν την είσοδο στο F-4 απόψε με Μακάμπι, αύριο και μεθαύριο οι Ολυμπιακοί, οι υπόλοιποι τις νύχτες με φεγγάρι, γενικά μας λείπει ένα πλάνο. Αυτό που ο καθένας παίρνει το αμάξι, φεύγει κι έρχεται όποτε του σηκωθεί η διάθεση πρέπει να τελειώνει κάπου.

Και στα λιμάνια χαμός, 100 τα κατό πληρότητα τα πλοία, συνοδεύουν τα λόγια της πλώρης για ακόμη ένα Πάσχα. Οι υποδομές και τα μέσα είναι για μέχρι ένα σημείο παιδιά. Αν αποφασίσουν όλοι την ίδια στιγμή να βγουν στο δρόμο ή στο κύμα, καλύτερα να το πάνε ποδαράτο ή κολυ-μπώντα.

Περίπου ποδαράτο το πήγε και ο μπλε καρχαρίας στη μαρίνα της Γλυφάδας. Βγήκε λέει στα ρηχά κυνηγώντας την τροφή του, αλλά μάλλον έφαγε άκυρο και επέστρεψε στα βαθιά.

Για λίγο και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, οι επονομαζόμενοι και “καρχαρίες” έκατσαν το Πάσχα, να πάρουν μια ανάσα, να φάνε ένα αμνοερίφιο με τη συκωταριά του, να δείξουν τις λαμπαδίτσες τους αλλά κυρίως πόσο καλοί και πιστοί χριστιανοί είναι. Ήδη επανακάμπτουν με εμφανίσεις, διαφημίσεις, προσκλήσεις, μπροστά στις προκλήσεις των εκλογών.

Τα έχουν όλα τακτοποιημένα οι σωστοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές, έχουν πρόγραμμα εμφανίσεων και αντίστοιχα οι ψηφοφόροι έχουν φτιάξει το δικό τους πρόγραμμα εξαφανίσεων.

Όσο πιο σίγουρος νιώθει κάποιος τόσο πιο πολύ φτιάχνεται και θέλει κι άλλες ψήφους, κι άλλη επιρροή κι άλλη προώθηση: αφού πάει καλά να μην πάει για την πρωτιά; Κρίμα είναι.

Ο ανταγωνισμός των υποψηφίων, ιδιαίτερα όσων ανήκουν στο ίδιο κόμμα είναι το αλατοπίπερο και αυτών των εκλογών. Μέχρι τώρα είχαν βγει νυχοκόπτες, τώρα αρχίζουν τα μαχαίρια να κάνουν την εμφάνιση τους, οσονούπω και τα γιαταγάνια.

Θα σηκωθεί πολύ σκόνη από τα συντροφικά μαχαιρώματα και δε θα είναι από τη Σαχάρα.

 • Εντυπωσιασμένος
 • Χαρούμενος
 • Απογοητευμένος
 • Θυμωμένος
 • Βαρετό
 • Φοβισμένος

#emo attacks
 • Περίπατο στον μπαξέ της Φενέρ ο ΠΑΟ, στον τελικό του F-4 με άνεση!
 • Ελλάς Ελλήνων Εφοριακών: συνελήφθη η Διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και 6 υπάλληλοι για εκβιασμούς σε επιχειρηματίες
 • Ελλάς Ελλήνων Εργολάβων: Καγκελόπορτα που μόλις είχε τοποθετηθεί καταπλάκωσε παιδάκια σε δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά
 • 63 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα στη Λαμία: θα δούμε σκληρές κυρώσεις να αναζητούν τους αποδέκτες τους ή θα πούμε πάλι “συμβαίνουν αυτά”;