• emo.gr
  • Emotive
  • Εκτός από τη Γροιλανδία θέλει και την Ηλεία, έπεται η προσάρτηση του Καναδά, του Παναμά και του Καρδίτσης Παλαμά
Εκτός από τη Γροιλανδία θέλει και την Ηλεία, έπεται η προσάρτηση του Καναδά, του Παναμά και του Καρδίτσης Παλαμά

Μισοαστεία, μισοσοβαρά, η γερμανική τάση για κατάκτηση και υποδούλωση άλλων εθνών, παίζει να είναι και γονιδιακό ζήτημ

Αποκλειστικές πληροφορίες του emo.gr θέλουν τον Πρόεδρο Τραμπ να επιθυμεί την προσάρτηση και της Ηλείας εκτός της Γροιλανδίας.

Διότι η Greenland είναι διαρκώς παγωμένη και καθόλου πράσινη, ενώ η Ηλεία είναι η μόνη αληθινά πράσινη επαρχία.

Πιο ΠΑΣΟΚ και από τη Χαριλάου Τρικούπη, με σύγχρονες καλλιέργειες που απογειώνουν το μυαλό ως το διάστημα (αυτό ενδιαφέρει τον Μασκ) ένας νομός με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, που ασφαλώς αποτελεί διακαή πόθο του Προέδρου Τραμπ.

Είναι πιθανό το άγαλμα του να αντικαταστήσει το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία στην Ολυμπία. Μπορεί να γίνει στο πιο πορτοκαλομπορδοροδοκόκκινο.

Επίσης έπεται η προσάρτηση του Καναδά, του Παναμά και του Καρδίτσης Παλαμά. Από εκεί θα περάσει η διώρυγα που θα συνδέει Ηγουμενίτσα με Πλαταμώνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ναυσιπλοΐα, την ποντοπόρο ναυτιλία και την ακτοπλοΐα.

Ο Παλαμάς θα γίνει ο νέος Παναμάς και όποιος νοσταλγήσει Καναδά, ανεβαίνει και μια λίμνη Πλαστήρα να γουστάρει.

Μισοαστεία, μισοσοβαρά, η γερμανική τάση για κατάκτηση και υποδούλωση άλλων εθνών, παίζει να είναι και γονιδιακό ζήτημα.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • “Καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχουν δρόμοι”: έφυγε η πληρέστερη Ελληνίδα τραγουδίστρια
  • Πάντως για “ολοκληρωτικά ηττημένοι” οι Ιρανοί, πολλές ζημιές κάνουν στα “σιδερένια πουλιά” των ΗΠΑ: 300 μύρια το Awacks που σαραβάλιασαν, δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε βγάλει προβληματάκια πιο πριν
  • Πήγε να αποκλιμακωθεί έστω λίγο ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και τότε εμφανίστηκαν και οι Χούθι λες και δεν είναι αρκετοί τρελοί στο πεδίο με πυραύλους και μαχητικά
  • Ο ΠτΔ Τασούλας, στο επετειακό μήνυμα του για την 25η Μαρτίου, μίλησε για κυβερνώντες και κυβερνώμενους. Έχει γούστο να νομίζει πως ανήκει στους πρώτους