• emo.gr
  • Sport
  • Κάτω τα χέρια από την Εθνική!
Κάτω τα χέρια από την Εθνική!

Με πίστη στην ομάδα και να τους σταθούμε στα δύσκολα, να είμαστε φίλαθλοι και φίλοι της Εθνικής, όχι της νίκης!

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Όσο έπαιζε μπαλάρα και έφερνε τα αποτελέσματα ήταν Βραζιλία και ο Ιβάν τρομερός.

Τώρα δεν κάνει ούτε για προπονητής στον ΑΟ Τραχανολαγιάς, σύμφωνα με τους ειδικούς των κοινωνικών δικτύων.

Το κράξιμο ως συνήθως έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Προφανώς και ως ένα βαθμό οι διεθνείς και ο Γιοβάνοβιτς είναι ενήμεροι για το κλίμα.

Εμείς πιστεύουμε πως αυτό θα τους πεισμώσει παραπάνω, θα αποτελέσει το επιπλέον κίνητρο και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα όπως η Δανία.

Η Εθνική έχει τόσο ταλέντο όσο ποτέ, ο Ιβάν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας οπότε θα τα δώσουν όλα. Άλλωστε και με τη Σκωτία η ομάδα έπαιξε καλά. Τύχη δεν είχε καθόλου. Προηγείται, ισοφαρίζεται από λάθος παιδικό της άμυνας, γίνεται πάλι από στημένο το 2-1 και αντί να ισοφαρίσει ο Καρέτσας (τι έβγαλε ο πορτιέρο!) κάνει λάθος ο Τζολάκης και 3-1. Έτσι είναι το σπορ. Δε νικά πάντα ο καλύτερος!

Με πίστη στην ομάδα και να τους σταθούμε στα δύσκολα, να είμαστε φίλαθλοι και φίλοι της Εθνικής, όχι της νίκης!

Και να μην πάμε στο Μουντιάλ, αυτή η ομάδα έχει μέλλον, γιατί έχει τεράστιο ταλέντο!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μπήκε στην μικροπολιτική ατζέντα και η Τούνη. Έπονται οι “Ούνοι”
  • Η νίκη του AfD στη Σαξονία επαναφέρει τη Γερμανία στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Οι τωρινές γενιές Γερμανών δεν ντρέπονται όπως οι προηγούμενες για τις ναζιστικές θηριωδίες
  • Μετά τον Τζολάκη και ο Μουζακίτης στη Χαλ. Έγινε πρόταση και στον Τσουκαλά, αλλά αυτός δε φεύγει με τίποτα
  • Η καλύτερη από όλες τις “καλές ιδέες” είναι να ανοίξουν οι “ντουλάπες” όσων άσκησαν εξουσία να δούμε πόσους “σκελετούς” κρύβουν