- emo.gr
- Sport
- Τότεναμ ολοταχώς για Championship
Ποστέκογλου λέμε και κλαίμε
Η Τότεναμ διανύει ίσως τη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της
Η κάτοχος του Europa League δε λέει να συνέλθει, αγνοεί τη νίκη εντός του 2026, χειρότερα τα πάει με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της και, πλέον, το φάσμα του υποβιβασμού είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.
Στον “τελικό” με την Κρίσταλ Πάλας η αποβολή του Μίκι φαν ντε Φεν στο 38′ μετέτρεψε το 1-0 υπέρ των «πετεινών» (34΄) σε 1-3, με την Κρίσταλ Πάλας να κάνει γιο γιο τα σπιρούνια και να φεύγει νικήτρια από το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου με 3-1, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί οπαδοί της έφυγαν από το ημίχρονο, ενώ μάλλον ο Τούντορ πάει γι απόλυση. Ούτως ή άλλως ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά ως τεχνικός όχι μόνο δεν έχει περγαμηνές, όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει τίποτα, , αλλά από όπου πέρασε άφησε πίσω του συντρίμμια.
Ποστέκογλου λέμε και κλαίμε φάση.
-
Με τη Ζάλγκιρις και Europa League απόψε!
3 ώρες 9 λεπτά ΠΡΙΝ -
Δε χάνει η Ατλέτικο από αυτή την Άρσεναλ
1 ημέρα ΠΡΙΝ -
Play offs Euroleague: ξεκινούν με νίκη οι αιώνιοι!
2 ημέρες ΠΡΙΝ -
Ημιτελικός με τα δύο φαβορί για τον τίτλο!
2 ημέρες ΠΡΙΝ