• emo.gr
  • Sport
  • Όλα δείχνουν διαζύγιο
Όλα δείχνουν διαζύγιο

Είναι τρελά τα λεφτά που πέφτουν στη φετινή Ευρωλίγκα, τα μανατζερικά γραφεία έχουν πάρει φωτιά

Είναι τρελά τα λεφτά που πέφτουν στη φετινή Ευρωλίγκα, τα μανατζερικά γραφεία έχουν πάρει φωτιά, το ίδιο και οι παίκτες που προσπαθούν να εξαργυρώσουν τους τίτλους και την προσφορά τους με max συμβόλαια.

Τα τρία μύρια το χρόνο πάνε κι έρχονται!

Υπενθυμίζουμε πως όσο ανεβαίνουν τα συμβόλαια των παικτών, τόσο αυξάνονται και οι αμοιβές των μάνατζερ, οι οποίοι συνήθως δουλεύουν με ποσοστό, περί το 10%.

Ίσως και λόγω της έλευσης δύο ποιοτικών γκαρντ, Μοντέρο και Μακιντάιρ, ο Γουόκαπ δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Ο παίκτης που όλα έδειχναν πως δε θα φορούσε άλλη φανέλα.

Για Ντουμπάι μεριά πάει, ο Ολυμπιακός δε θέλει στο ρόστερ παίκτη δυσαρεστημένο, κρατάει και τον Ζόζεφ, οπότε όλα μοιάζουν προδιαγεγραμμένα. Δεν έχει λογική να έχει τέσσερις άσους.

Ο Θωμάς το έκανε ήδη Τέξας με δηλώσεις του σε χρόνο που δεν έληγε το συμβόλαιο του, θέλοντας ίσως να δείξει τις προθέσεις του.

Η προσφορά του είναι δεδομένη, αλλά το μέλλον του στους Πρωταθλητές Ευρώπης μοιάζει χλωμό.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος
  • Η ΕΟΝ γίνεται Nova TV αφού η Cosmote έγινε Magenta. Απομένει το Netflix να γίνει Ertflix ή ίσως Tenflix και η ΔΕΗ “δεν βλέπεις τίποτα με αυτούς τους λογαριασμούς”