• emo.gr
  • Slider
  • Απεργούν αυτοί που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη!
Απεργούν αυτοί που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη!

Απεργούν σήμερα, Πέμπτη, οι διανομείς- delivery, οι εξωτερικοί και οι κούριερ. Τα αιτήματά τους, εταιρικό μηχανάκι, μέσα ατομικής προστασίας, ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά και ενιαία ειδικότητα.

Απεργούν σήμερα, Πέμπτη, οι διανομείς- delivery, οι εξωτερικοί και οι κούριερ. Τα αιτήματά τους, εταιρικό μηχανάκι, μέσα ατομικής προστασίας, ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά και ενιαία ειδικότητα.

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου έχει προγραμματίσει  για το πρωί της Πέμπτης συγκέντρωση – μοτοπορεία στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως. Μέχρι σήμερα οι εργοδότες είναι απαλλαγμένοι από την υποχρέωση παροχής εταιρικών δικύκλων στους εργαζομένους, καθώς οι περισσότεροι διανομείς χρησιμοποιούν τα δικά τους μηχανάκια για τη δουλειά.

Όσον αφορά στην ενιαία ειδικότητα αυτή έχει να κάνει με τον τίτλο «Οδηγός δικύκλου-Μεταφορέας» και Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το “Χωριάτικο”. Έχει και ΓΕΝΟΠ, συνδικαλιστές, υπεράκτιες, ολίγον από ΚΟΥΤΒ, μια ελληνική ομορφιά, μια θέα σαν το Ημεροβίγλι όταν κοιτάς το γκρεμό προς τα κάτω. Κυκλοφορεί και φήμη για επόμενο ανάλογο χτύπημα των αρχών σε πασίγνωστη αλυσίδα καφέ.
  • 49 παιχνίδια ελέγχονται για 29 κατασκευαστές “πλυντηρίων”: αυτοί ξέρουν
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος